# ? Jon Palmebjörk

Bloggen kunde ju tyvärr inte vara på plats vid konferensen i går.. trots detta undrar vi så klart varför Palmebjörk valde oss och vad som gick snett i Örebro. En kortare intervju, håll till godo..

Välkommen hem Jon! – Hallå hallå och tack så mycket!
 
Men vi kan fortfarande nästan inte tro det.. varför? – Kort och gott för att jag ville hem.   

Det låter ju bra ..men.. Örebro, vad gick egentligen fel..? – Jag hade en jättebra tid i Örebro, en bra säsong i fjol och jag hade höga förväntningar på denna. Några nyförvärv senare och min plats i de två första femmorna försvann! Har krigat för istid men förgäves så efter ett surr med ledningen bröt vi samarbetet! Jag hade anbud från lag i allsvenskan men kände att detta kändes rätt. Vi spelar ändå där snart.. ha ha!

3 säsonger och ingen klausul, vilken säsong lirar vi i Allsvenskan igen då? – 3 år där jag får utvecklas med istid, jobba hårt så tror jag att jag kommer bara bli bättre. Så ser jag på det! Klubben är redo så mitt mål är helt klart nästa säsong. 

Nästa säsong, det låter kanon. Björklöven och Wirtala, vad känner du för klubben och hur tänker du kring Wirtalas filosofi? – Wirtala vill spela en modern fartfylld hockey och det tror jag passar mig och laget alldeles utmärkt.
 
Green Devils då, klubbens otroligt trogna fans.. har du någon hälsning?Känns underbart att ha Sveriges bästa klack i ryggen återigen. Ni sviker oss aldrig och det är hjärta om något! Vi ska tillbaka! 
 
Absolut, klart vi ska. Lirar du i morgon mot TSK, hur går det oavsett..? – Klart jag spelar och vi vinner såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: