Jon Palmebjörk avgjorde för Sparta

Precis som Roy skrev i en kommentar så spelade den från Björklöven utlånade Jon Palmebjörk en viktig roll i 1000-kampen när hemmalaget Sparta Sarpsborg mötte serieledande Stavanger Oilers.

Ställningen 0-3 efter första innan Jon reducerar i spel 5-4 efter drygt 13 min av andra. I den tredje spelade Jon fram till kedjekompisen Dion Knelsen redan efter 15 sek som för övrigt även kvitterade med 21 sek kvar av matchen.

Sedan blev det då till sist #23 Jon ”Kanon” Palmebjörk som avgjorde på straffar. Nu totalt 5 p (3+2) på de inledande tre matcherna. HÄR mer från matchen.

IMG_4758 (1)

Bilden ovan från första maten med Sparta Sarpsborg

Om Jon trivs i Sparta och möjligen hittat glädjen igen? Tja, vad tror du. Finns det sand i Sahara..

7 thoughts on “Jon Palmebjörk avgjorde för Sparta

 • 6 januari, 2016 kl. 00:58
  Permalänk

  Vilken tur att Tommy o co verkligen gav iskalle Jon chansen till 100 % i Björklöven iår = (Bullshit) !! Jon är ingen 4 lina spelare ! En målskytt måste spelas i en 1-2 kedja även om det går troll i målskyttet !
  Men enligt Tommy är ju hockey en färskvara ! O Jon levererade inte ! Så han fick lämna ..Skönt att Jon får visa att han inte e så iskall iallafall 🙂
  I slutändan visar det sig nog att det va Tj som va iskallast ! Hockeycoach är oxså en färskvara !
  O ska Tommys eget resonemang följas !
  Så borde Tommy nu va i Vännäs el kanske i Norge ! Skämmes FF …

  Svar
  • 6 januari, 2016 kl. 10:01
   Permalänk

   Jon har gjort sina mål i PP och på straff. Bra att han får tillbaka självförtroende. Men han ligger ju nu på ett poängsnitt han bör hålla i Norge. Allt under 1,4p per match är ju dåligt.

   Svar
 • 6 januari, 2016 kl. 09:15
  Permalänk

  Den norska ligan är i division 1 klass. Att Palmebjörk lyckas är ju fantastisk roligt, men glöm inte klassen på ligan. Jon var grym i division 1 här med

  Svar
 • 6 januari, 2016 kl. 09:49
  Permalänk

  Riktigt kul att det går bra för Jon. Men tänk på att tom den kallaste av all a Trygg producerade när han fick sparken och hamnade i Norge.

  Svar
 • 6 januari, 2016 kl. 10:00
  Permalänk

  Fan va gott att se alltså, gläds verkligen med Jon.
  Norska ligan är ojämn det vet man men topparna är bra, spec Stavanger som gick långt i Euro Hockey Leauge håller hög klass. Då är det inget annat än klass att spela en stor avgörande roll.
  Härligt!!

  Svar
 • 6 januari, 2016 kl. 12:00
  Permalänk

  Blir så less på alla hockeykunnande personer på bloggen som vet allt … Om man såg matchen i går mellan
  Sparta och Stavanger fick man mycket mer hockeygodis än att följa Löven i dessa tider . Med lite flyt hade Palmebjörk gjort fler mål / assist i 5 mot 5 !! Hans formation var riktigt bra . Får man förtroende från tränarna så visar det sig i spelglädje och självförtroende

  Svar
  • 6 januari, 2016 kl. 20:04
   Permalänk

   Håller med dig fullständigt! Jon kunde gjort fler poäng och borde kanske också fått ass på kvitteringen, men eftersom det blev en masa stök och bök innan målet så fick ingen något ass. Man ser vad förtroende ger för resultat! Han spelade säkert 25 minuter också!
   Tror faktiskt Löven skulle få full huggning att vinna mot nåt av lagen igår, tyvärr. Det är ett helt annat tempo. Roligt också att han får gratulationer från flera av Lövenspelarna. Tror att flera skulle vilja bli utlånade faktiskt för vissa ansiktsuttryck ser ut som om man är på väg till en begravning. Men vad tror ni oddsen är på att TJ skulle orka skicka en hälsning till Jon? Inte troligt, och i så fall är det ju bara för j-la kasst av en ledare, och som vi finansierar med våra biljettpengar och sponsorinsatser! Näe, får vi slippa TJ nästa år så att man kan gå på hockey igen utan att bli f-bannad.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: