Jon – Kungen av Norsk hockey!

Jon Palmebjörk fortsätter att leverera i Norsk hockey och i går kom nya mål och nya poäng när hans Sparta Warriors besegrade Manglerud Stars på bortaplan med 5-2.

Megazone

Jon svarade för 2 mål och 2 assists och är nu ligans poängstarkaste spelare. Han har på de inledande nio matcherna svarat för nio mål och sju assists vilket ger ett snitt på imponerande 1,75 poäng per match och med det är han just nu alltså den som producerar mest per match. Den tidigare ledaren i ”snittligan” Josh Soares har 1,75 poäng per match och Jons lagkamrat Dion Knelsen har smugit upp som trea med 1,47. Fyra är Tony Romano med 1.45.

I eftermiddag väntar damernas hockeykväll mot Lillehammer och ni vet väl hur man lockar de norska damerna?

sparta_33916577711

Megazone

13 thoughts on “Jon – Kungen av Norsk hockey!

 • 30 januari, 2016 kl. 10:11
  Permalänk

  Kul för Jon att han lyckas i en lägre nivå än allsvenskan.

  Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 10:24
  Permalänk

  Norska ligan är ju rätt kass, så sitter man på lite talang så skyfflar man ju in poäng i den serien.

  Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 10:30
  Permalänk

  Till Löven4Ever: Gissar att ni inte har koll på tekniska saker kring er blogg här men i alla fall. Om någon skriver långt och över någon minut så försvinner er ”html:input” iväg till cyberrymden

  Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 11:05
  Permalänk

  Härlig humor i Norge. Säg det onda som inte för något gott med sig: Blir lite Get-liga och några tjeckiska öl som uppvärmning på lördagen. Hade någon sagt att man skulle det för något år sedan, hade man undrat hur det stod till. Börjar faktiskt gilla Norsk hockey. Har inte Jon en enda utvisningsminut eller såg jag fel på eliteprospect?

  Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 11:47
  Permalänk

  Roligt att läsa vissa norrländska kommentarer, ”tro inte att du är nåt” bara för att du lyckas. Tänker ni så om de bästa i elitserien också? De är bra här men i NHL skulle de vara kassa… Och jag tror att vi som är Lövensupportrar ska vara rätt ödmjuka i att bedöma vad som är ” bra ishockey”. Och jag håller inte med om att det bara räcker med talang så gör du mål i norsk ishockey. Det finna många tekniska talanger som Brocker, Tessier, mm i norsk ishockey som är bra på cirklar och t o m åttor i sarghörnen, men några mål gör de inte. Målen är nämligen lika stora, målvakterna ser likadana ut, du får ungefär samma skottlägen, möjlighet till styrning, lägga en straff, etc, men du måste också få in pucken i mål. Och sådana har vi rätt många av i Löven. Jag är inte övertygad att Brocker, Tessier, Öhman, Quist, m.fl öst in mål i norska ligan, för där fattas det där sista att också sätta pucken i mål. Tyvärr! Jag saknar dig i Björklöven Jon, men detta tyckande har som sagt ingen betydelse med den ledning vi har idag eftersom de har en helt annan uppfattning om vad som är ” bra ishockey”.l

  Svar
  • 30 januari, 2016 kl. 12:17
   Permalänk

   Bra uttryckt!!! Instämmer till 100% !!!

   Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 18:15
  Permalänk

  2 nya ass i kväll med bud på ett par kassar 🙂

  Svar
  • 30 januari, 2016 kl. 18:45
   Permalänk

   Härliga tider! Gillar ju också Jons center som fick ett par. Verkar som dom har riktigt kul både på och vid sidan av isen.

   Svar
   • 31 januari, 2016 kl. 09:50
    Permalänk

    Ska bli kul att se hur det ser ut när Jeff Jubinville kommer tillbaka efter sin skada och kliver in i den kedjan. Innan han bröt fingret var Jon, Dion och Jeff helt magiska i pp 🙂

    Svar
 • 30 januari, 2016 kl. 18:35
  Permalänk

  Jon ska spela i Löven nästa år, punkt slut. Får han förtroende och rätt kedjekamrater så är han en toppspelare i HA. Att han har stort Lövenhjärta är också viktigt, inte minst förlossning supportrar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: