Jon Kanon om framtiden

Det har spekulerats i en de ena och en de andra när det gäller Jon Palmebjörk. Bloggen tog därför kontakt med huvudpersonen själv.

 

-Vi har inte tagit något beslut om framtiden men vill landa mjukt med barnet som är på väg berättar Jon. Huset i Umeå är så klart bästa platsen att landa mjukt på, och familjen Palmebjörk spenderar alltid somrarna i huset. Vi pratar ändå en del om framtiden och Jon är tydlig med att skall han spela i allsvenskan är det med Björklöven, något annat är inte aktuellt. Då lövenhjärtat är för stort och att möta Löven finns inte på kartan.

-Jag har redan fått några fina erbjudanden vilket känns kul fortsätter Jon. Men med tanke på att de vill ha en lugn start efter barnets nedkomst känner han ingen brådska. –Det dyker nog upp fler alternativ allt eftersom och det kommer behövas spelare i lag under säsongen med så det är ingen panik.

Att prata med Jon och att han flyttar hem till Umeå, om än bara för sommaren, utan att föra Löven på tal är såklart omöjligt. När vi pratar Löven så skall han nog ha ett snack med Jocke Fagervall när han kommer hem i april för att se hur han ser på saker och ting, mer än så vet han inte i nuläget.

Jag personligen skulle gärna se Jon i gröngult igen och tror att Jocke Fagervall är en tränartyp som skulle passa Jon bra. Jon behöver raka rör och samtidigt någon som ser till individen och anpassar krav till individens förmåga.

 

9 thoughts on “Jon Kanon om framtiden

 • 19 mars, 2017 kl. 22:02
  Permalänk

  Jon måste spela i löven!

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 09:27
  Permalänk

  En glad Jon i ett fungerande lag producerar….
  Ja tack!!! Välkommen hem….

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 11:04
  Permalänk

  Vi drömmer ju om en Jon i toppform, men han är väl över 30 nu och har passerat toppen. Tveksam till att han kommer bidra idag. Men för alltid en HJÄLTE!

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 11:47
  Permalänk

  Jon har tyvärr inte kvar tempot som behövs i dagens allsvenska för att vara en producerande spelare , säger inte att han är dålig men hans kurva är på starkt nedgående , att spela i Norge/Danmark passar honom perfekt .
  Kommer alltid att vara en hjälte för oss ??, bättre att signa en junior med framtiden för sig ( Emil Norberg ) på 3-årskontrakt eller ngt liknande .

  Allt har ett slut så även Palme&Löven .

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 13:23
  Permalänk

  Danmark håller ganska hög nivå nuförtiden. Bättre än div1 och Palme hade ju ganska många assist. Man kan ju prova och fungerar det inte så finns det ju många lag som vill förstärka inför slutspelet.

  Palmebjörk är ju en sådan spelare du vill ha i ditt lag när det ska avgöras. Han har många år kvar om han är villig att träna hårdare i takt med högre ålder. 31 år om en månad ingen ålder på en måltjuv 😉

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 15:24
  Permalänk

  Måste finnas bättre spelare än JP att förstärka laget med?

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 18:43
  Permalänk

  Kan Jagr (över 40) spela i Nhl fortf så kan nog fan Jon kanon spela några fler år i HA.
  Se till att ge honom en rejäl sommarträning så ordnar tempot sig ska ni se….
  Hoppas på att få se honom i Löventröjan igen ?

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 19:24
  Permalänk

  Det har ingenting med Jon’s ålder att göra om han kan spela i Löven eller ej, utan beror på vilken sorts hockey Löven vill spela. Ska Löven fortsätta spela den ”skithockey” som TJ försökte implementera passar definitivt inte Jon in i laget. Men det finns ju faktiskt andra spelsystem också.

  Svar
 • 21 mars, 2017 kl. 14:31
  Permalänk

  Med rätt träning och vilja samt att kroppen får vara hel så har väl Jon åtskilliga spelår kvar. Öhman har ju passerat 40 strecket så… Vi behöver poängspelare i offensiven och med rätt omgivning är jag säker på att Jon producerar framåt. Men tempot i skridskoåkningen skulle behöva komma upp ett snäpp eller fler jämfört med sista han var hos oss anser jag iaf.
  Att spela honom i tredjeline som det gjordes på slutet var ju rent tjänstefel och en utfrysning som heter duga.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: