0 thoughts on “Johan Wikström till Löven?

 • 1 oktober, 2009 kl. 11:02
  Permalänk

  Får LSK lånna spelare,som varit skaddad ock behöver match träninig.Det måste vara bra att spela i Div 1 eller vad tycker löven om det.ÄR DET ETT Sammarsbete,bör det vara åt båda håll.

  Svar
 • 1 oktober, 2009 kl. 21:27
  Permalänk

  Varför kan löven inte,ställa upp på LSK när dom har sjukdomar i laget,utan det är bara Lsk som ska ställa upp på löven.Man trode det skulle funk nu när dom fick en ny sportchef.Det är dålig still av löven.Skärp er

  Svar
 • 1 oktober, 2009 kl. 23:14
  Permalänk

  Hur fan skulle löven kunna låna ut spelare till LSK när löven har massor med skador? Löven får ju inte ens ihop ett lag för tillfället.

  Svar
 • 2 oktober, 2009 kl. 01:15
  Permalänk

  Nog tror jag samarbetet är tänkt precis som det låter som, ett samarbete helt enkelt. Men lite som Tomas säger måste det ju finnas utrymme för att låna ut. En tanke kan väl absolut vara att varva upp efter skada eller liknande i ettan..

  En intressant tanke i det aktuella fallet var väl ändå hur kontraktet mellan Wikström och Lycksele såg ut. Känns väl inte som så dålig stil att kontraktera en kontraktslös lirare eller att lösa ut honom?? Jag har då inte läst någonstans att Löven lånar Wikström från Lycksele…

  Svar
 • 2 oktober, 2009 kl. 11:26
  Permalänk

  Hej Tomas Förstår läget,men det finns J-20 där det finns överåriga,ock om man inte har match sammtidigt så kan ju hjälpa varandra,men åt båda håll.Ha en trevlig helg.

  Svar
 • 2 oktober, 2009 kl. 14:50
  Permalänk

  Svar till Lars (2009-10-02 11:26)
  Håller med Lars, jag tror säkert det kommer dyka upp lite grön-gult i grön-vitt i vinter.. hoppas iaf det. Lika trevlig helg!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: