Johan Wikström: – Jag kan tänka mig att stanna

Bloggen tog kontakt med några av spelarna för att se vad deras spontana reaktion var på allsvenska nämndens beslutet att degradera Björklöven och mitt i all bedrövelse kunde vmanskönja en revanschlusta i alla fall en av spelarna. Inte oväntat är det Johan Wikström som säger sig kunna tänka sig spel i Ettan. – Absolut. Under rätt förutsättningar kan jag ta täten, säger Johan. I samma andetag är han givetvis riktigt besviken på beslutet och tillägger.- Jag hoppas dom överklagar.

Jens Ledin är givetvis även han chockad. – Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är ju fruktansvärt tråkigt. Jag tror dom flesta i laget har haft känslan att det skulle lösa sig efter att konkursen upphävdes, säger Jens som sedan tvekar kring en fortsättning. – Får se hur det blir. Jag har inte riktigt hunnit smälta det här. Något positivt i allt elände är att hans rehabilitering går framåt. – Jo, den går bara bra, det går framåt hela tiden, avslutar han.
 
Exlövet, den numera Nybrobaserade Maxim Matushkin mådde riktigt dåligt. – En klump i magen bara. Så tråkigt att det inte är sant. En sån anrik klubb. Jag vet faktiskt vad ska jag ska säga, säger han.
 
Den ännu klubblöse Anton Edlund var inne på samma linje. – Man kan som inte sammanfatta känslorna just nu. Det känns, milt utryckt, för jävligt. Trodde aldrig det skulle hända att man inte skulle få elitlicens. Tycker att Allsvenska nämndens utlåtande är direkt pinsamt. Det är byggt på egna känslor, antaganden och spekulationer. Allt talas i dåtid och inte i framtid. Är oerhört irriterad över hur beslutet är taget, säger en mäkta irriterad Anton.
 
Skellefteås Johan Forsberg tycker givetvis att beslutet är tråkigt: – Verkligen tråkigt. Jag känner både för spelare, klubb och stad.

Vad man än tycker så får vi nog ställa in oss på spel i Ettan, jag menar vad för nytt ska Löven kunna gräva fram? Johan Björk verkar verkligen kunna trolla, men det här tricket blir nog övermäktigt även för honom. Måtte jag ha fel.

0 thoughts on “Johan Wikström: – Jag kan tänka mig att stanna

 • 8 juni, 2010 kl. 10:44
  Permalänk

  Jag älskar dig Wikström!

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 11:07
  Permalänk

  Svar till Cucon (2010-06-08 10:44)
  Visar återigen att han är ett kaptensämne. Stort att vilja gå i täten.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 11:28
  Permalänk

  Det blir väl att föröka skrapa ihop de spelare med anknytning i/till stan. Wikström, Bergmark, Jonny Karlsson, Floberg, Anton Edlund mfl samt några heta juniorer. Då får man i varje fall ihop ett mycket starkt div 1 lag.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 12:00
  Permalänk

  Härligt Wikström. Gå i bräschen och visa att vi inte tänker lägga oss ner och dö.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 12:38
  Permalänk

  Skönt att höra wikström! Skulle va grymt skönt om vi får ihop ett lag som kan slå ner sundsvall till den liga dom SKA ligga i. Även om ja vet att det kommet bli oerhört svårt att få spelare nu, men man kan ju hoppas.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 13:18
  Permalänk

  Kan bara instämma, hoppas att Wikström leder laget tillbaka och att fler hakar på. Då kan vi få en riktigt trevlig hockeyvinter trots allt 🙂

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 16:00
  Permalänk

  Svar till Mattan (2010-06-08 13:18)
  Viktigt att någon eller några kliver fram rätt snabbt, Wikström känns som en given kapten..

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 16:02
  Permalänk

  Svar till erik (2010-06-08 12:38)
  Tänk ifall vi får ihop ett så slagkraftigt lag att vi får möta Sundsvall i kvalet framåt vårkanten 10/11.. då ska de se vilka som regerar på både is och läktare.

  Ska bli spännande att se vilka lirare som blir kvar, tror det kommer gå några dagar innan alla hunnit smälta chocken.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 16:10
  Permalänk

  Svar till MickeS (2010-06-08 12:00)
  Exakt MickeS. Det är i motvind som draken lyfter. : )

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 16:12
  Permalänk

  Svar till JanÅke (2010-06-08 11:28)
  Ser ut som en bra stomme. Ska PA ändå skrota i stan kan han också få vara med på ett hörn. Unge herr Wälitalo i kassen?

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 16:16
  Permalänk

  Svar till Mattan (2010-06-08 13:18)
  Handen på hjärtat, så kanske en säsong i ettan (förutsatt att det blir just ETT år) kan ge lite trevlig hockey? Med dagens satsningar som de övriga lagen i AS gör så hade det kunnat bli en riktigt tuff säsong och vi vet ju hur hemmaplubliken blir efter ett par bottennapp. Ett race genom ettan, så har vi kanske ordning på prylarna och kan tittat framåt.

  Svar
 • 8 juni, 2010 kl. 23:01
  Permalänk

  VI SKALL UPP IGEN! Nu får vi samla ihop spilrorna och titta famåt. När vi om två år tagit oss till kvalserien TILL ES kommer vi att säga ”Det var tur att vi började om”. Bort med alla pampar nu och in med lövenhjärtat. Vi får inte glömma att vi gröngula är från Norrlands största stad, bästa stad och vackraste stad. Det finns så mycket kunnskap, vilja, stöd och engagemang här att vi på sikt är vinnare. Ö-vik i all ära men de är bara hälften så många, Skellefteå är en annan förort. Nej spotta i nävarna nu och se möjligheterna.

  Svar
 • 9 juni, 2010 kl. 18:31
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2010-06-08 23:01)
  Bra att du är positiv Clabbe, men det krävs fler.. det känns tyvärr som de negativa beskeden kommer allt för tätt nu. Nekad elitlicens, tveksamma lirare, våra lirare är intressanta eller klara för andra klubbar. Vad månde bliva av vårt grön-gula gäng egentligen..??

  Svar
 • 9 juni, 2010 kl. 19:07
  Permalänk

  Snyggt om Johan Wikström stannar, han var en av de bättre spelarna ifjol. Det är också viktigt att det blir några äldre spelare i truppen, det vore tragiskt med ett ungdomslag som skall enbart stå på tillväxt för att sedan bli uppköpta så fort de hänger en kasse.

  Om Johan stannar kan kanske bli lagkapten och det är alltid en ära.

  Svar
 • 9 juni, 2010 kl. 20:51
  Permalänk

  Johan Wikström ska ha kaptensbindeln om han stannar! Det finns ingen annan i mina ögon. Förutsatt att han vill vara kapten. Och snälla Wikström, behåll skägget!

  Svar
 • 9 juni, 2010 kl. 20:54
  Permalänk

  Svar till TagoMago (2010-06-09 19:07)
  Håller med TagoMago.. visst behövs det några äldre. Det återstår att se vilka som går i bräschen..? Wikström, möjligen.. Johansson, tveksamt enligt folkbladet.nu

  Svar
 • 9 juni, 2010 kl. 23:30
  Permalänk

  Svar till Peter (2010-06-09 20:51)
  Wikström blev helt klar vårt skägg, inte omöjligt det blir vår framtida kapten heller… möjligen i skägg!?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: