Jimpa, den andra byggstenen!

Löven4Ever ska försöka ta pulsen på spelarna som till sist skrivit på ett kontrakt. Några av våra frågor är ifall det är löneökning som gjort att de till sist ritat på och vilken målsättning de tycker laget ska ha kommande säsong. Först ut var Martin Johansson, näste man till rakning är Jimmy Andersson.. håll till godo!

Hej Jimmy. Otroligt kul att du ritat på, löneökning eller var det ditt grön-gula hjärta som bultade?
 
– Tjenare!

Nyligen fick vi besked från det förbannade färbundet att beskedet gäller, det skrämmer dig kanske inte för div 1.. men ärligt hur känner du inför den kommande säsongen?

 
– Jo, det blev ju så. Det är ettan som gäller nu och det är bara att köra på stenhårt och göra det bästa av situationen.

64 matcher i allsvenskan, vad kan vi förvänta oss av Jimmy i ettan och hur tycker du själv det gått på de matcher du representerat A-laget i allsvenskan?

 
– Jag tycker att det har gått ganska bra i allsvenskan men jag hoppas kunna prestera ännu bätttre nu den här säsongen i ettan!

Okej, du har kritat på och Jens har tidigare sagt det kommer krävas sysselsättning vid sidan av.. vad kommer Jimmy göra vid sidan av?

 
– Det kommer att bli jobb, allt är inte riktigt klart med det än men i någon form.

Som supporter och sjukt inbitet fan lider man, det känns inte som det var SÅ länge sedan vi var i Elitserien, i höst blir det ettan. Ni lirare hur känner ni, hur stora glapp är det mellan divisionerna och har avståndet minskat eller ökat?
 
– Jo, det är klart det är tråkigt att vi inte är kvar i Allsvenskan! Jag vet egentligen inte riktigt hur stora glapp det är eftersom att jag bara spelat i allsvenskan på seniornivå.

Försäsongsträningen då, har du kört med Höög och hans gäng eller har du tränat på egen hand?

 
– Jag har kört på med Höög. Det var perfekt att han ställde upp och fortsatte hålla i försäsongsträningen trots att det var sånt kaos i klubben.

Björklöven var i konkurs, nu blir det visserligen ettan, vid sidan av förstår man ingenting.. ni spelare då, vad har ni hört och hur påverkade blev ni under den gångna säsongen?

 
– Vi var helt ovetande om situationen.

Förstår det gamla känns historia och tråkigt, vi blickar framåt istället.. Vilka från fjolårstruppen hoppas du blir kvar och varför?

 
– Jag hoppas att så många som möjligt från fjolåret stannar kvar.

Har du något annat namn som du gärna skulle se i truppen kommande säsong?

 
– Det är svårt att säga men det där får Molla och Jens ta hand om.

Vad tycker du Löven ska ha för målsättning för 2010/2011?
 

– Tycker självklart att målsättningen ska vara att ta sig upp igen!
Har du någon hälsning till alla misströstande grön-gula fans runt om Sverige?
 
– För evigt för alltid Björklöven..

Stort tack för intervjun JImmy!

  
– Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: