Jimmys kommentar…

Löven4ever fortsätter i sin serie med kommentarer från lirarna själva. Om vi runtom är skakade och orliga hur mycket ska då inte spelarna själva grubbla?
Tjena Jimmy, hämtat dig från chocken om det minst sagt ansträngda ekonomiska läget för klubben?  

– Tjena! Jorå det har man väl gjort.

Vad har du annars för egna tankar och funderingar kring det som händer i klubben för närvarande?

Ja, de egna tankarna om situationen är ju att man hoppas på att de ska lyckas reda ut det här så fort som möjligt. 

Säsongen 09/10 blev ju inte direkt som någon hoppats på, med lite distans: vad har du för tankar eller förklaring kring varför det gick som det gick?

Varför det gick som det gick vet jag inte om jag har nån förklaring på, men självklart så gjorde ju inte alla skadorna vi hade det lättare för oss.

Vad har du för tankar kring säsongen 10/11, revanchsugen för en yttterligare säsong i den gröna tröjan i fall ekonomin ordnar sig eller drar du vidare?

– Jo, jag sugen på att spela kvar här i Löven.

Ditt kontrakt går ju ut nu i vår, har någon i klubben lämnat något form av besked kring nästa säsong eller har det varit knäpptyst?

– Nåt form av besked har jag inte fått utan det har varit tyst.

Som supporter kan man ibland tycka det känns lite rörigt runt Löven, ingen ny VD, inte klart med vare sig sportis eller coach och nu ekonomin på det. Hur upplever du som spelare det som händer och är Löven extremt kontra andra klubbar?

– Det är klart att det är rörigt just nu med ekonomin osv. men jag vet inte om det är extremt här jämfört med vad det är i andra klubbar.

Vi räknar kallt med att den akuta ekonomiska krisen reder ut sig så att det blir allsvensk hockey till hösten med. Självklart blir det med bantad spelarbudget, apropå ersättning har du varit hockeyspelare på heltid eller har du gjort något annat vid sidan av?

– Man kan nog inte riktigt kalla mig hockeyspelare på heltid, har ett extrajobb där jag jobbat då det funnits tid och bor fortfarande hemma.

Om det blir lägre ersättning och tanken är att kombinera hockey med studier/jobb och du skulle få ett kontraktsförslag, ritar du på?

– Ingen skillnad, den lösningen med jobb kombinerat med hockeyn har jag i princip redan haft i år.

Har du hört något från någon annan klubb inför nästa säsong eller sitter din agent nu och leter febrilt efter hetare alternativ?

– Jag har inte hört nånting från någon annan klubb och jag väntar nog på vad löven säger innan jag och min agent söker nå jättemycket efter andra alternativ.

Vi hoppas allt reder upp sig och du ska stort tack för att du tog tid..

– Mmm det hoppas jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: