Jesse Schultz gott folk

Idag presenterades alltså Jesse Schultz som Lövens senaste förvärv. En spelare som för den stora mängden är totalt okänd och som säkert många rycker på axlarna åt. För att förklara hur stor denna värvning är räcker det med att säga att karln gjort lika många poäng "over there" som Lee Goren, Brad Moran, Niko Dimitrakos, Kent McDonald,Justin Morrisson, och långt mycket mer än vår tidigare drömspelare Patrick Yetman mäktat med.  Hv 71:s Kris Beech och Leksand tidigare stjärnvärvning, den som sprack innan den hänt, Jamie Johnson bleknar även dom i en snabb jämförelse. Tvillingarna Abbotts har inte gjort en enda AHL-match.

Tar vi ett kliv ned och kollar vad de övriga allsvenska lagen inhandlat så är jag glad att vi tackade nej till exempelvis Nate DiCasmirro som hamnade i Örebro. Han framstår ju helt plötsligt som en fis i världsrymden i jämförelse. Jag var ett tag avundsjuk på Växjö med Peter Tsimikalis, Steve Saviano och David Lundbom. Det är jag inte längre. Inte heller ödslar jag längre en tanke på Västerås Christian Larrivée.

Listan kan göras lång, mycket lång, men jag tror det här räcker för att få er att förstå. Det här är stort och hur Arto lyckats ro hem den här killen OCH vad det ska ha kostat har jag ingen aning om. Allt jag vet är att jag längtar nåt så djävulskt till denna killes hemmapremiär.

Nu ska jag gå och sova och drömma sköna (hockey)drömmar om Jesse Schultz.

Zzzzzzz…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: