Jesper Ericson?

Bloggen har med ljus och lykta letat efter Jesper Ericson då flyttlasset från Luleå gick för någon eller några veckor sedan. I kväll fick vi i alla fall några korta kommentarer..

Löven4Ever kollar gärna läget med intressanta spelare, allt väl? – Allt är bara bra!

Inget klart för kommande säsong? – Nej, inget klart än!

Hur ligger Löven till i din sinnebild? – Klart Löven är intressant, absolut ett alternativ, men det finns andra.

Nivå? -Divison 1.

0 thoughts on “Jesper Ericson?

 • 28 april, 2011 kl. 09:56
  Permalänk

  Det som är bra med VK är att de har två lövenbloggar medan VK bara har en. Smart drag då det skrivs mycket om löven här på VK pga av det. VK ska ha cred för detta då de verkar inse att de flesta läsarna är lövare och jag tycker det är väldigt bra att de väljer att ha två lövenbloggar!

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 09:58
  Permalänk

  Alexander Sundström till Mora…

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 09:58
  Permalänk

  Alexander Sundström till Mora…

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 10:20
  Permalänk

  Svar till Linus Olsson (2011-04-28 09:56)
  Klargörande: VK har i sak inte två Lövenbloggar. De har en i Hermansson. Vi är en helt fristående blogg likt Big Papa eller Gunnels fyndigheter eller någon av de andra flera hundra bloggar som ligger under deras portal, där vem som helst kan starta en blogg. Vi skriver på fritiden när tillfälle ges och har ingen egentlig koppling till VK.

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 10:21
  Permalänk

  Det är väll ändå VKs val att ha två lövenbloggar? Det ska de iaf ha cred för!

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 11:39
  Permalänk

  Håller med Linus. Stor cred till VK.

  Svar
 • 28 april, 2011 kl. 22:51
  Permalänk

  Svar till Linus Olsson (2011-04-28 10:21)
  VK:s val och VK:s val, Linus?? Tja, både och.. På ett sätt är det ju så klart deras val då det faktiskt var VK som kontaktade bloggen och önskade en ytterligare dimension till sin hockeysatsning och en annan infallsvinkel då det var supportrar och inte journalister som skriver en blogg. Men å andra sidan fanns det vid tillfället, likväl som idag inga direkta ekonomiska möjligheter till mer än en mycket modern portal. Samtidigt klargjordes det mycket tidigt att vi skrev i eget namn och heller aldrig skulle kunna gömma oss bakom VK.

  Så valet till att det finns två bloggar på VK är väl bådas förtjänst antar jag på nåt sätt. Vi hade kanske inte skrivit på VK ifall vi inte trott att vi lyckats locka en större och kanske bredare publik, eller ifall vi inte gillat portalen. Samtidigt hade kanske inte VK haft två bloggar ifall inte vi eller de hittat några andra supportrar som älskar att ideellt blogga på kvällar och nätter för allas vårt Löven. Men visst tusan berör Löven och trafiken de senaste dagarna visar på ett sällan skådat intresse.

  För evigt, för alltid.. Björklöven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: