Jesper Ericson?

Näste kille vi gärna ser i Löven kommande säsong är Jesper Ericson, lövenjunioren som kring konkurshotet valde att prova sina vingar i Luleås juniorverksamhet. Bloggen kollade läget inför framtiden och hur Jespers tankar går.

Vad händer med Jesper till nästa säsong? Just nu vet jag inte mycket om vad som händer till nästa säsong, har fokus på slutspelet nu.

Blir det en fortsättning i Luleå? – Blir nog inte kvar i Luleå.

Kan Löven vara ett alternativ? – Klart löven finns i tankarna men vi får se vad som händer.

Sen avslutar Jesper med ett något överraskande svar. Frågan var riktad mot Lövens satsning om hemvävt, men svaret gillar å det grövsta.

Har du följd utvecklingen i Löven den senaste tiden? – Jag är dagligen inne på Löven4Ever för att kolla läget.

Vi kan inte annat än både buga och bocka och önkar samtidigt Jesper lycka till i det fortsatta SM-slutspelet för J-20, där Luleå i går besegrade HV 71 i den första kvartsfinalen med 6-3 trots underläge med 1-3 halvvägs in i matchen. Jesper assisterade till det viktiga 3-3 målet en bit in i den tredje perioden. Kvartsfinalserien fortsätter med två(?) matcher i Jönköping kommande helg. Både Modo och Skellefteå föll i sina första matcher.

+++

Det blev inget med Oskarshamn för Eetu Qvist som  istället stannar kvar i Bofors ytterligare en säsong.

+++

Peller Prestberg 36 år, Gabriel Karlsson 31, och sist i raden Tommi Kallio, 34 år. När ska Leksand lära sig? Bloggen, som är av hjälpsam art, tipsar givetvis Leksand om fler tillgängliga spelare: Jesper Mattson 35 år, Stefan Bemström 39 år, och Anders Eriksson 36 år och Robert Petrovicky 37 år.

 

 

0 thoughts on “Jesper Ericson?

  • 2 april, 2011 kl. 19:13
    Permalänk

    På tal om ingenting, borde man inte kolla om Stenling skulle va sugen på att dra på sig skridskorna igen, eller hatar han löven sen petningen?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: