Jens: Var bestman..

Bloggen har liksom flera andra undrat vad som hänt med Jens persson egentligen? Tidigare var det ett USA för par veckor med anledning av en bröllopsresa och det senaste beskedet var att han skulle vara hemma till förra måndagen, men nu finns det i alla fall lugnande besked och Jens kanske i likhet med Maggio går och nynnar jag kommer, jag kommer..

Så här berättar iaf Jens själv:

– Jag har förstått att det spekuleras en del om vart jag hållit hus och varför jag inte spelat någon av träningsmatcherna än. Jag har som du kanske vet varit på bröllop i USA i ett par veckor. Det är en av mina bästa vänner som gift sig med sin amerikanska donna i laguna beach och det har varit klassiskt amerikanskt med brudtärnor och marsalkar i mängder… Ha ha.. Anledningen till att vistelsen blev så lång beror på att vi har varit ett stort gäng från sverige som tillsammans rest och upplevt USAs västkust en stund innan och efter själva bröllopet.

– AJ aj aj.. stort bröllop mitt i försäsongen, har du hållit i gång något själv då? – Jag fick med mig ett fys-schema från Fredrik Höög och jag har följt grabbarnas framfart via nätet.

Jens berättar vidare att det är härliga grabbar i laget och det var riktigt synd att han missade finlandsresan men att vara toastmaster på sin väns bröllop var en once in a lifetime grej.

Någon spelare som du tycker har stuckit ut lite extra hittills då? – Hittills tycker jag att Quist visat framfötterna och jag tror att det kan bli ett av vinterns utropstecken.

Något annat du vill tillägga? – Nu ser jag framemot att få gå på is i veckan igen, jag hann ju vara med ett tag innan jag åkte men har en del istid att ta igen innan seriestart. Sedan kommer det att bli tufft att slå sig in i laget för vi har en bred trupp där alla jobbar hårt, men jag garanterar att jag kommer att göra mitt bästa och vara väl förberedd när serien (och allt det roliga) äntligen sparkar igång. Sen vågar jag nog lova att det inte blir några fler såna här äventyr i vinter utan nu blir det hockey (och lite skola) för hela slanten.

Låter bra det Jens.. tack för intervjun! – Tack själv!

0 thoughts on “Jens: Var bestman..

  • 5 september, 2011 kl. 18:13
    Permalänk

    Hej kan du ta reda på hur det gick för nicke johansson och helst hur det ser ut för kingen och eventuellt andra skador åxå? Skulle va trevligt att veta 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: