– Jävligt surt att inte kunna ge nåt till fansen att glädjas över!

I går tog säsongen 20/21 tyvärr slut när Timrå slog in den första matchbollen och genom 5-0 satte spiken i kistan. Med tanke på förutsättningarna vann Timrå fullt rättvist och redan i söndags såg även den blinde tyvärr vilket av lagen som drabbats hårdast av detta djäkla virus. Hur man sedan från rödvitt håll endera menade att Löven skulle ha fejkat detta eller med flit med flit drabbats för att få stopp i serien så sorgligt befängt att man häpnar.

Foto: Lucas Norlin
Efter matchen i går tog sajten kontakt med några ledarna och några spelare för att få en kommentar kring finalserien och säsongen som sådan. Först ut sportchef Per Kenttä: – Just nu känns det bara tomt och jag lider med killarna. De har efter sina förutsättningar gett allt de har och vi räckte inte till i finalserien. Vi får gratulera Timrå till SHL-platsen.
Assisterande coach Robert Lahti fyller på: – Tack för ert stöd. Det känns fruktansvärt tungt just nu. Killarna har lyckats hitta vägar framåt hela säsongen trots en hel del motgångar efter vägen.. Men just nu är alla besvikna att vi inte räckte till i finalen. Under de förutsättningarna som varit på slutet så vet jag ändå att alla i truppen gett sitt yttersta. Vi ska resa oss ur det här tillsammans komma tillbaka starkare. Återigen tack för allt stöd. Jag blir rörd när jag tänker på det…
– Jag kan bara säga att Timrå va snäppet bättre än oss den här finalserien, bara att erkänna och gratulera. Samtidigt tar vi den här stunden och minns hur det känns att va så nära. Det kommer göra att vi kommer gå ännu hårdare och kämpa ännu mer för dom nya mål vi kommer sätta upp. Det sa kapten Fredric Andersson
Nyttige Gustav Possler fyller i: – Hej, jag har faktiskt inte så mycket att säga, inga bra saker i allafall. Såklart jävligt surt att inte kunna ge fansen någonting att glädjas över och fira. Speciellt i dessa tider. Mörker just nu!
Backen Kalle Johansson: – Det är svårt, allt är tungt just nu.. men vi har gjort vårat bästa och krigat hela säsongen.. Tack ska ni ha för säsongen!
Tack för era kommentarer killar, säsongen tyvärr över och det är bara att börja ladda för den kommande.. även den i HockeyAllsvenskan och med stora utmaningar i form av bl.a. HV71, BIK Karlskoga, MODO och inte minst Västerås IK som inlett silly season väldigt starkt.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: