Jäger ny juniorsportchef

Det blev alltså till slut Jesper Jäger som tar över rollen som juniorsportchef efter John Lind. De vi har pratat med sedan det blev klart att John Lind inte blir kvar har alla enhälligt tycket att just Jesper är det bästa alternativet och så blev det.

Johan Löf / AXELLÖF

Lövenfansen har all anledning att jubla idag. Nästa steg mot en bra juniorverksamhet är taget. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR

Björklöven skriver följande i ett PM:

Björklöven har idag gjort klart med Jesper Jäger som ny juniorsportchef och J20-tränare.

– Vi är glada att vi kunnat knyta till oss Jesper Jäger som ny juniorsportchef och J20-tränare. I processen kring rekryteringen kändes det väldigt bra med Jesper Jäger på ett tidigt stadium. Han har precis det som krävs för den här tjänsten, säger Björklövens general manager Joakim Fagervall.

***

Att valet föll på Jesper kommer betyda mycket för ungdoms- och juniorhockeyn i Björklöven. Jesper är enligt uppgift hårt, krävande och accepterar inga som helt favoriseringar och svågerpolitik, något man hört från många håll just pågått inom ungdoms- och juniorhockeyn. Han kör med raka rör, precis som det ska vara. Idag är en bra dag! På Tylor Michels födelsedag också…. grymt passande.

Vad känner ni som läsare över dagens beslut att anställa Jesper Jäger? Skriv en kommentar…

 

6 thoughts on “Jäger ny juniorsportchef

 • 18 maj, 2016 kl. 01:07
  Permalänk

  Säsongen 2015-16 är den sämsta idrottsliga i Björklövens historia för J16/18. Om Björklöven behåller Lars Stenmark och de tränare som har misslyckats så stannar ingen i föreningen och Löven förblir kvar utan talanger, det pratas tom om detta helt öppet!

  Svar
 • 18 maj, 2016 kl. 16:59
  Permalänk

  Krassa sanningen är att varje år lovas nya tomma löften. Inse bara att de som vill och kan aldrig kommer att få chansen i föreningen, bara att lämna innan chansen att bli hockeyspelare är borta. Skellefteå tar gärna emot duktiga löventalanger :—)

  Svar
  • 18 maj, 2016 kl. 22:39
   Permalänk

   Inte direkt, Jägers direktiv är att låta alla lövens talanger få träna på rätt nivå och med stöd från föreningen och utan blockeringar från tränarpappor med egna barn eller föräldrar med barn som inte vill spela ishockey. Lyssna på Fagervall i podden, hockey är inget för lata spelare och ledare, upp till bevis nu Jägermaestro, dags att rensa bland alla bromsklossar eller så går allt enligt Linds väg fjolåret ut för stupet…

   Svar
 • 21 maj, 2016 kl. 00:16
  Permalänk

  Problemet i Björklöven är att juniorlagen är för dåliga pga att alla bästa flyttat. Favvo söner och block av verklig talang tillåts om igen och ingen fattar varför vi presterar dåligt, föreningen är dömd att misslyckas om inte det blir stora förändringar.

  Svar
 • 21 maj, 2016 kl. 21:55
  Permalänk

  Vi har allvarliga problem med farsacoacher och ledare vars söner är riktigt dåliga och nivån läggs efter deras kassa nivå. Sedan finns avdankade fd spelare från Lövet som totalt saknar ledaregenskaper som tränare på Nolia i viktigaste åldern för grabbarna, elitförening? Låter som ett skämt men som tyvärr är sant! Byt ut!!

  Svar
 • 24 maj, 2016 kl. 23:17
  Permalänk

  Jo! hört av folk med insyn tydligen Farsor me egna yngre söner som styr i äldre årslag och som utlöst bråk om vem och vilka som fått spela pga kompis eller inte. Björklöven bestående av kompisars kompisar från förr’ ingenting nytt och det gör att alla med talang måste flytta’, återstår att få se om Fagervsll är att lita på’

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: