Jäger inte nöjd trots seger

Även om Björklöven på pappret tog en rätt komfortabel seger mot Troja/Ljungby ikväll med 5-2 så var det inte bara guld och gröna skogar efter matchen.

Lövens ledning var, precis som undertecknad inte helt till freds med hur matchen genomfördes.

På presskonferensen efter matchen, som i vanligt ordning sändes av VK var assisterande tränare Jesper Jäger uppenbart irriterad efter matchen.

– Vi gjorde inte vad vi bestämt innan utan spelade lite för mycket för namnet på ryggen, mer än för Björklöven. Vi gick bort oss för en chans att sätta en kasse extra i stället för att säkra hemåt, spela tajt och säkra hemåt, sa han och fortsatte. – Det är för mycket negativa känslor efteråt, men tre poäng är tre poäng.

Det var dock bara inte ris till laget utan även en del ros och et rörde främst lagets effektivitet. – Vi har spelare som verkligen är farliga i anfall, det är kul att de får göra några kassar också.

One thought on “Jäger inte nöjd trots seger

  • 11 november, 2017 kl. 04:07
    Permalänk

    Fast säkra hemåt är alltså första prio även hemma mot lag från undre halvan? Så tänker nog inte riktigt topplag normalt sett, Ja, självfallet så ska även defensiven funka i alla matcher. Fast topplag brukar ha större krav än att bara säkra hemåt, inte minst på hemmaplan.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: