-Jag vet att jag har mer att ge!

Björklövenfostrade Nils Andersson debuterade ikväll för Tre Kronor i Karjala Tournament och han hade förstås önskat ett bättre slutresultat. Tjeckien vann, i Tjeckien,  med klara 6-3 men Nils var ändå rätt nöjd med sin debut.

-Ja,över lag är jag väl nöjd ned debuten, berättar Nils för bloggen, men tillägger att det var svårt att vara kreativ och spela pucken och syftar på med Tjeckiens höga forechecking.  -Jag försökte med några längre svårare pass som blev brutna av tjecker vilket jag önskar att få ogjort, fortsätter han. Samtidigt känner han att han inte kan ställa för högra krav på sig själv heller. -Jag vet att jag har mer att ge när jag blir varmare i kläderna.

Nils svarade för en assist i matchen efter att ha spelat fram till Joel Lundqvist 2-3 mål eller spela fram och spela fram?-Nja, ett sarg ut-assist som var rätt talande för matchen, berättar Nils.

Att Nils blev uttagen så sent satte lite käppar i hjulet på hemmaplan. -Ja, Tjejen var sugen på sticka ut å resa i helgen, men får gottgöra på något annat sätt.

På lördag fortsätter Karjala Tournament med match för svenska del mot Ryssland på den något udda hockeytiden kl 13.30 och då hoppas vi givetvis att Nils får med sig ett bättre resultat. Matchen sänds både i SVT och SVT play.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: