-Jag tar inte åt mig av deras stjärnglans!

Han spelade +2 idag och svarade för en assist och ingick i den bästa linan för dagen, men vill hålla en ganska låg profil efter matchen mot Timrå som slutade 4-1.

-Nä, idag var det var det Stefan och Lucas som var stekheta, jag tar inte åt mig av deras stjärnglans, berättar Jon Palmebjörk efter matchen och beskriver matchen på följande sätt.-Inte mycket att säga, vi krigar på och har kul ihop, jobbet är viktigt och vi får utdelning.

Men lite nytta kanske du gjorde i alla fall? -Som bäst tagit lite uppmärksamhet..kanske.

Hans stekhete center i den så framgångsrika linan Stefan Öhman (Lucas Sandström är tredjelänken)tyckte väl inte matchen nådde några större höjder. –Nä, jag tycker att det var en ganska hafsig match från båda lagen. Det var väl några situationer där det hettade till men ändå en match med ganska lite fysiskt spel. Vi var lite omständiga i två första perioderna, men vi kom ut i tredje och spelade smart då vi hade 3-1 att gå på och Kevin kändes stabil i kassen.

Men en seger är alltid en seger? -Alltid skönt att vinna!

Och du fortsätter leverera? Ett mål och en ass i dag och totalt tre mål och tre målgivande passningar fem matcher är väl helt OK? -Ja, håller man sig framför motståndarkassen så dimper det ju ner en puck nu och då, avslutar Stefan.

Även William Quist är inne på samma linje som Stefan. -Lite slarvigt från start, men vi spelade upp oss och var i slutändan mer effektiva i våra lägen. I överlag en ganska typisk träningsmatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: