-Jag ska vara en ledare i laget, jag måste vara bättre.

Björklöven föll tungt ikväll mot Tingsryd ikväll och assisterande lagkapten Mikko Pukka var likt tränare Joakim Fagervall inte alls nöjd med kvällens insats.

Mikko Pukka var väldigt självkritisk efter 3-6 borta mot Tingsryd. Arkivfoto:Lövenbloggaren

– Det är för dåligt. Vi spretar som lag, tappar det redan efter ett par byten i dag. vi måste kunna vara bättre. Jag vet ärligt inte varför det blev så här, säger Mikko Pukka efter matchen till VK.

Han menar att man var steget efter i varje duell, att man försökte prata om det i paus, men att man efter det bara spelade ännu mer en och en.– Det får inte se ut som de gjorde idag. Vi har ett bra system och bra spelare. Alla måste bara se sig i spegeln och se till att vara redo för match. Det är vi ju tydligt inte idag, säger han vidare, men menar att det inte handlar inte så mycket om att ändra saker och ting utan att det handlar om att hitta tillbaka till det laget är bra på och följa sitt system. -Spela efter grunderna, arbeta som ett lag och se till att ha en högre lägstanivå. Vi måste komma ihop som ett lag, inte en och en, fortsätter han.

Sin egen insats ger han inte mycket för. -Jag har varit för dålig i egen zon, för dålig kring egna målet mot vad jag kan och varit inne på för många mål bakåt. Han tycket också att han tagit utvisningar. -Jag ska vara en ledare i laget och jag måste vara bättre. Så är det. Jag har inte varit tillräckligt bra. Det är som jag säger. Alla måste komma ihop som ett lag. Även jag, avslutar han.

One thought on “-Jag ska vara en ledare i laget, jag måste vara bättre.

  • 25 november, 2017 kl. 16:05
    Permalänk

    Ja det måste du. Skärpning av Pukka och övriga i laget. Dags för de ledande spelarna att kliva fram nu. Tänker främst på Fredric Andersson, Hutchings, David Lindquist, Roope Talaja.. Kraven är högre. Mycket högre än det ni visar just nu.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: