-Jag är väldigt revanschsugen

Inför kvällens match mot Modo så tog bloggen sig ett snack med ett par spelare som tidigare spelat i just Modo. Här kommer den första.

William Eriksson, som tillhörde MODO:s A-lag ifjol, men som bara var ombytt i två matcher och totalt 8 minuters speltid, var aktuell för en fortsättning och hamnade ju i stället i Björklöven och han är förstås rejält taggad och sugen på revansch. Självklart är jag väldigt revanschsugen och det ska bli en väldigt rolig match. Känslan efter onsdagens insats mot BIK Karlskoga var inledningsvis jobbigt, men är redan glömd. Det kändes tufft, jag tycker vi borde spela tightare än vad vi gjorde. Dock ny match imorgon (läs idag) så den är redan släppt.

Tankarna inför att spela inför ett fullsatt A3 arena kan förstås bara gå åt ett håll – Grymt kul! Det blir en häftig upplevelse!

När han ombeds att sätta ord på den egna prestation så här långt, om han tycker att han kommit upp i nivå med de egna kraven eller har han har mer att ge, så är han ännu inte nöjd.-Jag tycker min prestation har varit helt okej, men jag känner att jag har mer att ge! Detta säger alltså killen som på sina åtta första matcher i Löven gjort fyra mål och spelat fram till tre och ett poängsnitt som tillhör toppen av ligan. Det bådar gott! När William Eriksson ska ta fram sitt bästa hockeyminne har han svårt att välja så han har två, båda är guld. – När jag vann guld med MODOs J20 samt när jag var med och vann TV-pucken. Inga dåliga meriter, nu saknas då bara ett SM-guld.

William avslutar med att tippa kvällens match -Jag tror vi vinner med 2-0.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: