– Jag är väldigt besviken över det jag presterat

De två senaste dagarna har fem spelare fått beskedet att de inte ingår i Björklövens planer för den kommande säsongen. Så här tyckte de om klubbens beslut och om framtiden.

Megazone

Johan Löf / AXELLÖF

#54 Felix Maegaard-Scheel är en av de fem som fått lämna Björklöven. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Till vk.se sa Felix idag följande. – Tråkigt att det blev såhär, och jag ville stanna i Björklöven. Jag har trivts väldigt bra i Umeå och i laget men ångrar verkligen inte att jag kom hit, sa Felix Maegaard-Scheel och fortsatte. – Jag har inte haft min bästa säsong. Jag tycker att jag kom upp i slutet av säsongen bra och visat vad jag går för. Jag hade det inte på känn men beskedet kom inte heller som en chock.

Inte heller Andreas Ollikainen var speciellt överraskad över klubbens beslut. – Det är väl inte så mycket att säga om, även fast jag hade hoppats på att få stanna, men det är såhär branschen fungerar. Skadan gjorde att jag var borta i över tre månader och det har nog inte stärkt mina aktier, säger Andreas Ollikainen till vk.se. Om framtiden vet han inte mycket i dagsläget. – Jag har inte hunnit smälta detta men att spela hockey är det bästa som finns och jag vill kunna spela på sådan hög nivå som möjlig.

Igår var det ju backarna Tommy Wargh och Kalle Ekelund som fick samma tråkiga besked och likt Felix och Olli så var inte Tommy speciellt förvånad. – Det var väntat efter den säsong jag haft, sa han igår till vk.se. han haade inte mycket till övers för sitt eget spel denna säsong. – Jag är väldigt besviken över det jag presterat. Det är ju ingen hemlighet att jag inte kommit upp i den nivå som jag har,sa han vidare. Vad gäller framtiden så blir det något han tar efter en kommande semester. – Sedan får vi kolla på vad som finns. Jag har ju en ettåring nu att ta hänsyn till, säger Tommy Wargh.

Johan Löf / AXELLÖF

#8 Kalle Ekelund blev bara ettårig i Björklöven, men tror sig ha något som kommer passa honom bra i framtiden. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Kalle Ekelund verkar mer ha varit inne på att lämna själv, även om jag tror det i hans fall var taktiskt bra, då han knappast efter säsongens insats låg i förarsätet för ett förnyat kontrakt. Så här sa han till vk.se i går efter beskedet. – Jag kände att det var dags att prova något nytt. Det har inte gått riktigt som jag hoppats den här säsongen, och fortsatte. – Överlag är det svårt att se, det har varit för mycket upp och ner. Jag både tror och vet att jag kan mer än så. När det gäller hans påstådda kontrakt med norska Sparta Sarpsborg så bekräftar han det inte, men avslöjar samtidigt att han redan har något klart. – Jag kommenterar inte framtiden alltför mycket, men jag tror att jag har något som kommer att passa mig bra, avslutade han.

Megazone

2 thoughts on “– Jag är väldigt besviken över det jag presterat

  • 4 mars, 2016 kl. 16:45
    Permalänk

    Vad tycker VK om att ni konstant tar deras artiklar och intervjuer? Mycket tjuvande med text och videos. Har ni ett samarbete eller är det bara en tidsfråga innan ni får brev från deras jurister?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: