J20 föll i tight match

Trots en 2-0 ledning i den andra perioden efter mål av Emil Norberg och William Magnusson kunde BIK Karlskrona vända på steken och vinna med 2-4 efter tre raka mål i powerplay, också det i den andra perioden. BIK kunde sedan spika slutresultatet till 2-4 med en sekund kvar av matchen, då Björklöven satsat på sex utespelare. Nu krävs det två raka segrar på bortaplan på fredag respektive lördag för att drömmen om SuperElit ska leva kvar och chansen finns definitivt om laget kan hålla sig från utvisningsbåset. I spelet fem mot fem var Björklöven i mina ögon det bättre laget, men att skillnaden, likt vårt A-lag ligger i special teams. Matchen i sig var väldigt långt i från välspelad, men energin och kampviljan var imponerande hög.

Glädjande denna kväll var publiksiffran som skrevs till 975 st.

I den andra matchen i detta Play Off till J20 SuperElit vann Huddinge borta mot Halmstad med 4-3 efter förlängning och har likt BIK Karlskoga chansen att avgöra på hemmaplan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “J20 föll i tight match

 • 21 mars, 2019 kl. 10:56
  Permalänk

  Trist att se att laget gick ut direkt i omklädningsrummet utan att tacka vare sig motståndet eller domaren.

  Svar
  • 21 mars, 2019 kl. 12:04
   Permalänk

   Det är kotym i slutspelsserier. Finns inga lag i hela världen som tackar varandra innan serien är avgjord.

   Svar
   • 21 mars, 2019 kl. 16:35
    Permalänk

    Okej, tyckte det mest såg märkligt ut Karlskoga tackade domarna William magnusson gjorde sig redo för att tacka och någon spelare till medans resten gick direkt ut. Så blev förvirrande på plats 😛

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: