J & J??

Westman på folkbladet har tidigare fått skit för att vara off och inte lika hungrig som den betydligt yngre Forsgren på vk. Lövenbloggen på folkbladet.nu har stundtals varit lika obefintlig och uddlös som Lövens offensiv.

Niklas har minst sagt gjort en omstart och rivstartat silly season med såväl en serb som den föregående veckan den smått osannolika duon Slettvoll & Jäger. Även om inget är 100% klart så känns det iaf som så smått ljumma vindar i denna kalla och stormiga vinter. Frågan som ändå direkt dyker upp är varför det bekräftades i slutspurten och på vems initiativ? Westman må ha sin eller sina källor eller en sjukt bra magkänsla, men varför ändrades de kraftfulla dementierna på någon eller några dagar? Jag har min teori och den behöver inte alls vara rätt, men det luktar desperation lång lååång väg.

Jag vet helt ärligt inte vilken typ av hockey som duon förespråkar, men jag gillar att styrelsen för en gångs skull verkar vilja skapa ett team med fullt sportsligt ansvar. Jag har helt ärligt aldrig förstått varför allsvenska lag med förhållandevis små resurser behöver en sportchef. Hur galet och tokigt jag då tycker det varit i Västerås med BÅDE sportchef och assiterande sportchef förstår ni nog.

Jag hade ju tidigare lanserat Jäger som ett tänkbart namn till organisationen, vad tycker du om duon J & J, Lövenbloggaren??

– Måste först och främst erkänna att jag faktiskt först hade med John Slettvoll som potentiell tränare med motiveringen "Kan Hardy Nilsson få fart på Djurgården kan John på fart på Löven". Sen kom jag in på kontinuitetstänket och då föll valet på Jocke. Jag tror definitivt att J & J kan bli en bra lösning. Inledningsvis tänkte jag även på den ekonomiska biten, att dessa två ersätter tre man arbete från i år, men nu lanseras även Leches namn.

Hur ser du på det, The Sandwich?

– Vad var det jag sa? Visst kan man komma i efterhand och säga vad var.. men det spelar ingen roll vem av oss som får mer "sin" eller "sina" gubbar. Vi har koll på grejerna och hade lanserat ett antal spännnde namn. Att kombinera nya namn med kontinuitet var inte det enklaste… vad gäller Leche känner jag lite samma. Jag tror vi måste slimma organisationen runt laget så att degen i allra största möjliga mån kan läggas på spelarna.

Hur intresserad tror du att John egentligen är och kommer vi i så fall få se han i båset med täckjacka eller klassisk kavaj?

– Jag tror att han är klart intresserad, men att många pusselbitar ska falla på plats för att det ska bli så. En källa jag pratat med tror exempelvis inte Jesper tar jobbet och med det faktum att Leche inlett en tränarkarriär i Nacka gör att jag tror ganska mycket ska falla på plats för att nästa säsong ska ledas av denna trio.

Vad tror du själv?

– Jag hoppas och tror att de båda är intresserade, annars förstår jag inte de uttalanden som gjorts. Om de inte vore intresserade så finns väl ingen rimlig anledning att gå ut med att vi är förstavalet etc. Sedan är det ju precis som du konstaterar väldigt mycket som ska klaffa. Jag hoppas och tror att pusselbitarna faller på plats och vi ser John i en klassisk kavaj i båset i höst.

Sedan är det väl inte omöjligt att John kan ta jobbet som kapten oavsett Jäger/Lechtaler heller… Det kanske blir med Blixt som assisterande, visst hade du lanserat Jimmy som assisterande?

 – Jo, han fanns med i mina tankar och även om han kanske inte är redo än, så bör han finnas med i rullarna de kommande åren. Kanske troligare att han tar över som tränare för J-20. Hur som helst, spekulationerna kring sportchef och tränare lär accelerera nu är Jocke klargjort att han försvinner.

Kloka ord Lövenbloggaren, Slettvoll verkade minst sagt laddad i intervjun.. pratar i termer av "vi".. det blir några spännande dagar framöver. Jag tror att något händer inom kort och det är inte bara magkänslan som säger så….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: