Ispremiär om en vecka

Björklöven kommer att ha sin ispremiär nästa onsdag då man också passar på att locka barnen till T3 Center.

På sin facebooksida skriver man följande.

Välkommen till Björklövens första isträning och Hockeyskoj, onsdag 9 augusti i T3 Center. Isträningen startar 17:00 och klockan 18:00 blir det Hockeyskoj i samarbete med Bostaden. Ringa in datumet i kalendern och leta fram skridskor och hjälm – snart kör vi!

***

Visst ska ni dit?

4 thoughts on “Ispremiär om en vecka

 • 2 augusti, 2017 kl. 12:05
  Permalänk

  Massor av nya klipp och artiklar här på L4E. Kan omöjligt finnas nån klubb i svensk hockey som är så bortskämda och privilegierade som vi Lövensupportrar.
  Suveränt jobbat.

  Svar
  • 2 augusti, 2017 kl. 17:15
   Permalänk

   Kul att allt uppskattas Stefan ´Kil´, nu har ändå bloggen gått lite på sparlåga ett tag.. Men vi kommer fortsätta både ladda batterierna och samtidigt skriva inlägg eller bjuda på nåt klipp när tillfälle ges.

   – För evigt, för alltid! –

   Svar
 • 2 augusti, 2017 kl. 22:36
  Permalänk

  Kul att Stefan ’Kil’ är tillbaka. Jag trodde han gett upp (som jag själv varit nära att göra) men ny säsong, nya förhoppningar och drömmar.

  Svar
  • 3 augusti, 2017 kl. 10:55
   Permalänk

   Tack. Japp, jag var skitless efter jul säsongen som gick. La ner allt som hade med Löven att göra, följde inte laget en sekund. På nått konstigt vis var det befriande och gött. Bästa sättet att få tillbaka suget är att hoppa in här på L4E och läsa artiklar och kommentarer från många positiva människor. L4E är oerhört beundransvärda i det arbete de lägger ner och all den tid det måste ta för att kunna gross Lövare så mycket glädje. Nu hoppas jag att Löven äntligen kan få till en säsong utan en massa problem och skit, kan det inte bara gå bra nån gång.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: