Ispremiär måndag kl. 17

I morgon så den officiella is-premiären för säsongen när vårt gröngula Björklöven (herr) går på is kl. 17:00. Därefter Hockeyskoj för barn och ungdomar mellan 3 – 13 år innan Dam-laget känner på isen kl. 20:30.

Björklöven skrev följande på sin hemsida:

Alla är välkomna, men främst passar hockeyskoj för barn och ungdomar mellan 3 och 13 år. Ta med egna skridskor och hjälm. Efter allt skoj på isen så bjuder vår partner Bostaden på korv med bröd (finns även kyckling- och vegetarisk).

Under hockeyskoj får du åka skridskor tillsammans med lövenspelarna och kan även ta med klubba och puck om du vill. Det finns även möjlighet att få träffa spelare och ledare från Björklövens herr- och damlag.

Måndag 6 augusti

17:00 Ispremiär herrlaget
18:00 Hockeyskoj
20:30 Ispremiär damlaget

Under veckan kommer det vara fler officiella premiärer i ligan, HÄR hittar du de övriga lagens premiärer. Så här långt har alltsåhalva ligan gått på is och sist ut den här säsongen blir KHK som har sin premiär fört nästa måndag den 13:e augusti.

Något som dessutom är positivt med isträningen framöver är att både Lucas Wallmark som Carl Grundström kommer gå på is och även träna med laget under augusti. Det måste vara otroligt inspirerande för både de äldre spelarna i laget som de yngre som då verkligen får känna på miljön med en NHL-spelare (Carolina Hurricanes) och en AHL-mästare med Toronto Marlies. Verkligen några killar att ta rygg på och även fiska efter lite tips och trix ifrån.

Hur ser du själv på ispremiären och de träningsmatcherna som nu kommer? Fältet som vanligt rätt fritt, skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Ispremiär måndag kl. 17

  • 5 augusti, 2018 kl. 18:39
    Permalänk

    Vi får väl övertyga Fagervall att dom gör några byten mot Marklunds:))

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: