Iskallt!!

Kallt som tusan utomhus och ingen riktig feststämning där inne i hallen eller, jag menar när var det 799 åskådare där senast? Nu är det nästan så att det går att köra ett klassiskt upprop; Kalle Andersson? Ja! David Bertilsson? Ja! Anna Claesson? Ja!.. jag tror budskapet gått fram, vi skiter i uppropet helt enkelt.

Sedan blir det ofrånkomligt lite svårt att ladda om efter den OS-hockey och propaganda man sett den sista tiden. Då tänker jag inte främst på Sverige och dess framfart utan Canada och den sprudlande show som det bjöds på i natt. Huvaligen, snacka om energi och att brinna i varje byte. Tror nog Jocke skulle vara rätt nöjd, killarna såg djävulskt heta ut..!

+ + +

Löven – Växjö då? Ja, killarna visar i alla fall bättre inställning och har en hel del energi i åkningen tycker jag. De tar tag i taktpinnen från första nedsläpp och sitter inledningsvis i förarsätet. Lövenbloggaren hade för en tid sedan ett inlägg om stora och tunga spelare, Växjö har en hel del stora pjäser med hår på bröstet och allt eftersom kommer deras fysik att ha viss betydelse.

Matchen som sådan känns rätt jämn, utvisningarna haglar rätt tätt vilket ger lagen rikligt med chanser i PP. Växjö betydligt vassare i den formen och gör två av sina mål i den spelformen mot Lövens enda. Aproppå utvisningar känns Korkeavuoris 2:a på en puck out när man rensar i BP så att pucken går i nätet bakom Växjös kasse hyfsat onödig. klart man ska rensa rejält, men för helvette det finns ju gränser! 2-3 i baken och där flög mitt tips och mitt lir på 2-2, tack för den Korken. Visserligen bara i början av tredje, men det kändes i det läget som ett rättvist och inte ologiskt resultat.

Nya skador såklart, två backar i form av Johansson och Vikeväinen i kväll. Verkar lite oklart hur allvarligt i skrivande stund. Hela den här säsongen känns bara som stolpe ut. I sista bytet fanns det en handfull chanser till kvittering, Isaksson och Öberg bl.a. hade gyllene chanser till kvittering.

Galbraith fick pris som bäste Löv, inte alls oförtjänt. Matchfakta. Hoppas på en presskonferens med JK, de brukar vara rätt underhållande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: