Intro & line up!?

Här i Umeå och runt Löven funderar vi på intro, laget ska åka in på isen på exakt rätt tillfälle, motståndarna bör komma in på isen först efter en stund när våra gröna krigare fått agera allena och helst lyckats egga upp ståplats en del. Dessutom vill vi att varje spelare ska ha en egen line up-låt och alla har åsikter om vilken som ska spelas vid introt, i pauserna och bara vid olika spelavbrott.

Jag gillar såklart engagemanget och viljan att skapa nåt bra, men i kväll funderade jag bara lite på hur det ser ut i Lombia Ishall om en stund. Har de någon eventgrupp som klurat och spånat? Vem i Kiruna låter som Sebastian och tänder alla lappar i White wings, som enligt de själva tydligen är bra mycket bättre än GD. Jag småler och undrade som tog tåget ner förra helgen, apropå tåg kan man inte annat än imponeras av de tappra själar som med tågets hjälp åkt upp för att heja fram våra gröna krigare.

Sånt är stort, sjukt stort.. möjligen stört, men det är vackert och då lirar vi alltså på hockeyns bakgård. Tänk den dagen vi är tillbaka och alla hakar på, arenan är fylld vid varje hemmamatch, bussarna och tågen är fyllda vid bortaresor. Den dagen… men på nåt sätt är det ännu större att ett gäng tog tåget till Kiruna för att i Lombia Ishall följa Löven en fredagkväll på bästa "fredagsmys-tid". Det är fan i mig otroligt stort.

Hellrgen har pratat om den svåraste bortamatchen i höst och säger Jens så så säger jag inte emot. Laget har jag inte sett till men det torde väl vara som sist, här följer du matchen via .com.

Nu kör vi!

+ + +

PS. Glöm aldrig, alltså aldrig att lämna bidrag till supporterspelaren. I går var det faktiskt 37 724 kr insamlat vilket är bra, men det är bara början… Om bidraget ska göra skillnad krävs en etta eller helst en två framför. Ge ditt bidrag om du inte redan gjort det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: