Intressanta free agents i HA

Vi skrev i tisdags om aktuellt truppläge för vårt gröngula Björklöven, har även listat några intressanta free agents i SHL och när de flesta ligor nu börjar vara avslutade dags att spana in de okontrakterade spelarna i respektive liga inför kommande säsong. I dag vår egen liga HockeyAllsvenskan.

Frågan är vad Joakim Fagervall skulle säga om dessa namn?

Vi har trots allt ett antal tröjor kvar att dela ut och vilka möjligen realistiska spelare skulle jag gärna se att truppen kunde kryddas med?

Målvakter?

Backar?

Forwards?

Reflektioner, tankar.. fältet som vanligt fritt.

* * *

Sedan vill vi återigen påminna om vår insamling till ett trav-system till helgens V75 på Umåker och visst vore det roligt om vi kunde spetsa till insamlingen till supporterspelaren rätt rejält? I skrivande stund (kl. 07:45) är lite drygt 1 900 kr insamlade och mer hoppas vi att det ska bli. Vore väl kul för er som åker dit att ha en gröngul ”Lövenrad att följa” utöver ert eget spel? HÄR hittar du all info om hur du bidrar till vårt V75-system.

Klicka på bilden för att ta dig direkt till insamlingen Supporterspelaren 17/18.

5 thoughts on “Intressanta free agents i HA

 • 20 april, 2017 kl. 13:11
  Permalänk

  Är Johan Mattsson klar för Frölunda? Var någon som sa det på lunchen… Men om vi ändå bara ska köra med inlånade målvakter kan vi ju lika gärna använda vår Frölunda-deal och låna in honom en säsong.

  Svar
  • 21 april, 2017 kl. 06:24
   Permalänk

   Jo, det blev ju Frölunda för honom men tror knappast han accepterar att lira HA igen direkt på ett DHL kontrakt. De vill nog testa honom där. De vet att han fixar HA.

   Svar
 • 20 april, 2017 kl. 14:31
  Permalänk

  Är det bara jag som tycker det är en rejäl chansning att satsa på 2 målvakter med sammanlagt 30 seniormatcher? Inte minst med tanke på de 181 mål som vi släppte in föregående säsong. Visst, Lindskoug/Mattsson var inte heller överdrivet rutinerade. Fast båda hade spelat en del i Allsvenskan, och Kevin hade även gjort det bra i ett SHL-kval. Hoppas självklart på att detta går bra, men visst måste de flesta hålla med om att det är en chansning.

  Svar
 • 21 april, 2017 kl. 01:10
  Permalänk

  Fish vore nått.

  En ettrig och oblyg kille som skapar farligheter från ingenstans

  Svar
  • 21 april, 2017 kl. 06:22
   Permalänk

   Tyvärr verkar han kunna hamna i Malmö.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: