Intervju Wallgren!

Bloggen tog ett kortare snack med Wallgren utöver en kort kommentar kring ett eventuellt erbjudande till kommande säsong. Thomas fyllde för övrigt år i går för er som inte visste det eller gratulerade. Intervjun gjordes alltså i går..

Läget Thomas och förresten grattis, grattis? – Tjena.. tack, tack. Jorå, det är bra, själv då?

Synd att klaga och det har ändå aldrig hjälpt. Spontan kommentar till den avslutade säsongen, blev allt som du hoppats på och varför blev det så eller inte som du hoppats? – Säsongen blev inte alls som tänkt. Vi åkte ut för tidigt och det är svårt att säga varför det blev som det blev, men det handlar mycket om små marginaler i play off.

Tankar och funderingar till kommande säsong då, många klubbar som hört sig för och har du någon aning om vart det landar? – Jag vet inte alls vad som händer nästa säsong!

Har Wirtala och Löven meddelat sitt intresse och hur hett känns det i så fall? – Håkan Wirtala har hört av sig till mig men vi får se vad som händer.

Vad kommer du komma i håg ifrån din säsong med Löven och dess trots allt mycket hängivna fans. Har du någon sista hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Jag hade en jätte bra tid i Löven, kanongäng och kanonsupportrar och jag uppskattar allt stöd vi fått under säsongen och hoppas dom fortsätter så för det betyder mycket.

Blir det någon hockey kommande säsong och när hoppas du i så fall ha klart med klubb? – Jag vet inte när och med vem nånting blir klart faktiskt..

Okej, inga klara besked alltså. Försäsongsträning då, vad är roligast respektive allra värst? – Roligast är innebandy eller alla bollsporter och det tråkigaste måste jag säga löpning.. ha ha!

Apropå löpning är det blodomloppet i kväll, undertecknad överväger att lufsa några kilometer. Tack så mycket oavsett för intervjun Thomas, kör hårt med försäsongsträningen nu! – Tack själv och ha en bra sommar!

0 thoughts on “Intervju Wallgren!

  • 19 maj, 2011 kl. 12:27
    Permalänk

    Hoppas på att få se Wallgren i grön/gult nästa säsong, skulle höja truppen väldigt mycket.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: