Ponta:-Vara noga med sömn och kost samt cykla ner o stretcha musklerna!

Han kom som en påläggskalv inför den förra säsongen som förstaårssenior från Frölundas organisation och lån till Hanhals i HockeyEttan och i år har han, som andraårs senior verkligen visat sin potential. Pontus Andreasson har verkligen potentialen att följa Björklövens förre forwardslån från Frölunda Jacob Peterson som nu huserar i Färjestads förstafemma och det med behag. Efter sen riktigt bra första del av säsongen dippade han lite för att sen accelerera i slutet och leda laget i det inledande slutspelet. Två mål och fyra assists på de inledande fyra matcherna och ledning i den interna poängligan talar sitt tydliga språk. Ponta har accelererat upp. Vi checkade läget inför vad som koma skall.

Pontus Andreasson är redo. Foto: Lövenbloggaren

Hur går dina tankar inför det stundande semifinalspelet?
-Super kul att vi är igång med slutspelet och de är de här vi gått och väntat på hela säsongen!

Hur förbereder du dig just nu?
-Just nu tränar vi på och förbättrar små detaljer i spelet mot BIK annars förbereder jag mig som vanligt inför alla matcher och försöker hålla kroppen så fräsch som möjligt!

Du har verkligen fått fart på ditt spel igen under kvartsfinalspelet och leder den interna poängligan. Hur vill du beskriva kvartsfinalserien för dig och hur känns formen just nu?
– Tycker vi som lag växlade upp några nivåer nu i kvarten och fått igång spelet bättre än innan! Just för mig själv har de känts bra också och självklart är du kul att få vara med o bidra med lite poäng men huvudsaken är att vi vinner!

Nu väntar BIK Karlskoga. Hur vill du beskriva dom som motståndare?
-BIK tycker jag har ganska likt lag som Mora, två kedjor som är riktigt starka offensivt med snabba kontringar och ett bra powerplay. Deras svagheter likt Mora ligger i deras defensiv som jag hoppas vi kan utnyttja!

Hur slutar nu semifinalspelet?
-Gissar på 2-4 till oss!💪

Du säger att du försöker hålla kroppen så fräsch dom möjligt. Vad innebär det för dig? Mycket vila, bara äta rätt eller hålla igång musklerna med träning?
– Jaa men exakt, vara noga med sömn och kost samt cykla ner o stretcha musklerna innan och efter träning så man inte drar på sig nån skit skada..!

Nä, det vore ju verkligen illa. Måna om kroppen och leverera på plan. Vi fans kräver liksom inte mycket mer än så.
-Hahaha, nä exakt, låter kanon det!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: