0 thoughts on “Intervju med Slettvoll

 • 9 mars, 2010 kl. 12:17
  Permalänk

  Jag blir lite fundrsam när han säger så.. Det låter nästan som att han vill ha känslan av att Löven fortfarnde skall leva på guldetsom hämtades för evighetersedan, det han inte tänker p åär att mer än hälften av alla som spelar Seniorhockey nu inte ens var född när det skedde, Nää löven måste börja om och börja anpassa sig till vad det är för förening nu och sedan jobba därifrån mot nya mål mm..
  för övrigt tycker jag det är dåligt att john kommenterar någonting överhuvudtaget innan han ev. är kalr som tränare/sportchef!!

  Svar
 • 9 mars, 2010 kl. 12:48
  Permalänk

  Till ”undrande”: Jag är av en helt annan åsikt. Varför inte visa att man brinner för klubben man är aktuell som tränare/sportchef för? Det är exakt det man vill känna som supporter och hade jag varit spelare, som är tilltänkta att representera Björklöven 10/11, hade jag antingen kännt förtroende eller en viss skepsis – förmodligen förtroende i och med att han pratar om det mest grundläggande som finns om man ska göra ett lag framgångsrikt. Att en så välmeriterad och respekterad person som dessutom är en fantastisk talare, utbildare vil förknippas med Björklöven när klubben chippar efter andan

  Svar
 • 9 mars, 2010 kl. 12:52
  Permalänk

  gör mig stolt!
  Det viktigaste i det läge som Björklöven befinner sig i nu, är enligt mig, att det finns starka personer runt laget som kan ingjuta självförtroende till de spelare som blir kvar och forma de nya spelarna till vinnare.
  Jag tror stenhårt på Slettvoll och jag älskar hans intervju!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: