-Inte ta vatten över huvudet!

Då en massa missöden hindrade oss att besöka Vännäs fick vi dra nytta av de fördelar en webbsändning kan ge. Under den första periodpausen intervjuades Björklövens sportchef Per Kenttä och här kan ni nedan höra den i en mp3-version. I den berättar Per bl.a. att han tycker att laget var för ineffektivt i den första perioden, att hans bästa minne från var en J18 match där Asplöven vann med 3-2 och han var ganska bra i mål. han är också inne på när han senast var i Vännäs ishall och här blir det lite intressant. -Senast var ju 15/16 med Asplöven mot Björklöven en match här och följs av frågan.

Björklöven storvann väl? -5-1 (länk), men jag kommer inte ihåg hur det gick i säsongen, vi kanske kom före Björklöven det året?

Här kan Löven4Ever tyvärr påvisa att Per Kenttä är en helt vanlig man med sedvanliga brister som exempelvis minnet. Björklöven kom 12:a säsongen 15/16 och klarade sig från negativt kval. Asplöven å sin sida blev 13:e, hamnade i negativt kval och åkte ur. Lätta fakta att förtränga.

Utöver detta så framkommer att han inte är orolig över lagets powerplay och lyfter Alexander Deilert som kanske det viktigaste kuggen i den spelformen, att värvningen av Andreas Hjelm var Jocke Fagervalls idé och att Hjelm kan våldas in i truppen om han sköter sina kort väl under dessa sju veckor. Detta och mer därtill, tex. snack om en förstecenter, Johan Forsberg och lagets målsättning hittar du i filen nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan eller hockeyettan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: