Inte köpt/önskat farsdagspresent ännu?

Som vi skrev i går har vi fyllt på i Tradera-butiken med tre auktioner till förmån för Björklövens spelartrupp och nu då främst den ”åttonde backen” som det snackats om ett bra tag.

Just nu finns alltså en lagsignerad klubba från finalgänget 1982, det finns en signerad Titan från legenden Ulf Lundström och en helt unik och signerad matchtröja från Simon Gagnés allra första NHL-match. Samtliga tre auktioner avslutas i morgon kväll, så har du inte köpt eller önskat din farsdagspresent har du här ett gyllene tillfälle att lägga beslag på några riktiga rariteter.

Auktioner avslutas i morgon söndag mellan kl. 20:19 och 20:45.

Den sistnämnda Gagne-tröjan auktioneras för övrigt ut gemensamt med f.d. VD/klubbchefen Johan Mörk (f.d. Engman). HÄR länken till alla just nu pågående auktioner.

Johan Löf / AXELLÖF

Jublande Björklöv som ändå väntar på den 8:e backen Arkivfoto: AXELLÖF

Hur mycket ska vi tillsammans kunna samla in som bidrag till den 8:e backen? Hjälp oss gärna sprida ordet om dessa auktioner..

4 thoughts on “Inte köpt/önskat farsdagspresent ännu?

 • 7 november, 2015 kl. 16:20
  Permalänk

  Hoppas på Bengtsson. Här borde det ju gå att fixa något. Om Rögle drabbas av många skador kommer de ändå värva. Samtidigt är det ju bara 3.5 månader kvar av grundserien om vi räknar bort TAIF den 10:e. En duktig offensiv pjäs med bonus för vidare spel och mer bonus vid ytterligare framgång, borde kanske bli intressant om man även räknar in möjligheterna till bra kontrakt nästa säsong i t.ex SHL.

  Snart måste vi nog börja samla till Supertrotter nästa år?
  Han kommer bli dyr. Eller?
  Trevlig helg, Mackan och alla andra lövenfans.

  Svar
 • 7 november, 2015 kl. 22:43
  Permalänk

  Min farsdagspresent: Daniel Rahimi till Löven! Exakt vad laget behöver.

  Svar
 • 8 november, 2015 kl. 07:31
  Permalänk

  Tro ni kommer få svårt å få 10 lax för Simons tröja. Testa sälja på ebay USA eller liknande. Då borde ni få rätt ”marknadsvärde”. Ha ni inte tid så kan jag kolla runt å se vart man få bäst betalt för sport relaterade souvenirer

  Svar
 • 8 november, 2015 kl. 21:10
  Permalänk

  Bengtsson är ju utfyllnad.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: