”Inte alltid så vårdat eller direkt konstruktivt..”

Efter två raka bortasegrar mot Timrå IK och Sundsvall Hockey var vi nog rätt många som hoppats på och tom. kanske förväntat oss en seger hemma mot mot Mora IK i torsdags kväll.Då hade kanske resan mot ev. play off eller slutspelsserie fortsatt eller möjligen inletts på allvar. Nu blev det inte så och rubriken syftar därför inte på vare sig vårt spel med puck eller hur vårt tama gröngula Björklövens stundtals agerar i anfallszon. Det spelet vi presterar just nu skulle knappast hålla mot Tingsryd, AIK i en finalserie eller MODO i ett ev. direktkval mot SHL.

Säsongen har inte alls blivit vad vi alla fans hoppats på och som tidigare sagts alla ”förståsigpåare” trodde på förhand, på nåt sätt finns det en otrolig bubblande frustration, irritation och kanske uppgivenhet hos så otroligt många av oss. Hos kanske inte bara vi fans för den delen heller, annars hade väl knappast Löwe delat ut pris till matchens lirare mot IK Pantern för en dryg månad sedan. Det var iaf inget företag som presenterades som matchsponsor och fick en matchtröja från kapten #74 Stefan Öhman som annars är brukligt inför nedsläpp, vid just den matchen.

Johan Löf / AXELLÖFLöwe delar ut pris efter matchen Löven vs Pantern Arkivfoto: AXELLÖF

Här på bloggen har vi dessutom alltid uppmuntrat till att lämna kommentarer, mig veterligen är det bara vid något enstaka tillfälle dessa inte publicerats. För en tid sedan dessutom en kommentar från lukas att vi kunde bli bättre på att besvara de frågor som lämnas i kommentatorsfältet. Det tar vi till oss av lukas och vi ska absolut försöka bättra oss även om vi inte kan garantera eller utlova svar på alla frågor eller ev. funderingar. Det kommer som sagt en hel del.. vilket är otroligt positivt och nåt som verkligen ger oss energi.

Men rubriken syftar till att de kommentarer som lämnas här på bloggen bör vara vårdade och gärna konstruktiva i någon form. Att ohämmat skrika, spotta alternativt svära eller gå till rena personangrepp på vare sig spelare, ledare eller andra inom föreningen kan vi inte tolerera. Inget blir heller direkt bättre av att ohämmat skrika ”Avgå alla!”

Vi måste alla försöka lita på att spelare, ledare och vår yttersta ledning gör allt i sin makt för att vända detta minst sagt prekära läge. Fortsatt lever någonstans drömmen om slutspel även om det negativa kvalet är hotfullt nära med 15 matcher kvar.

Så även om vi alltid uppmuntrat till kommentarer och debatt här på bloggen ber vi nu att ni uppmärksammar vår uppmaning att kommentarerna, trots att ni lämnar dessa anonymt och under alias ska vara vårdade och helst, för en levande debatt dessutom bör vara någorlunda konstruktiva.

Om detta inte hörsammas eller följs kommer vi tyvärr att behöva lägga onödig tid att moderera kommentarer och den tiden lägger vi hellre på själva sporten eller research inför inlägg. Det skulle worst case scenario kunna innebära att vi kanske tvingas sluta publicera kommentarer, det är dock inget vi hoppas eller vill.

Se detta som en uppmaning och nu hoppas bloggen att vi alla sluter upp, att vi tillsammans med de på isen och i båset framöver verkligen ger och gör allt för den gröngula fanan! #skuldravidskuldra

Johan Löf / AXELLÖFStåplats H och Green Devils i en tidigare match Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

– För evigt, För alltid!-//Löven4Ever

18 thoughts on “”Inte alltid så vårdat eller direkt konstruktivt..”

 • 9 januari, 2016 kl. 12:18
  Permalänk

  Håller med till fullo!!
  Kvaliten sjunker med så mycket ogenomtänkta kommentarer
  Intresset för att läsa bloggen sjunker också för det är alltid
  för mycket klagomål på spelare och tränare.
  Nä man måste tänka positivt i motgångar

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 14:17
   Permalänk

   Bra där Hasse Båth, klart vi måste försöka tänka positivt.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 12:21
  Permalänk

  Trodde rubriken handlade om Lövens spel.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 14:17
   Permalänk

   Det kan ha varit tanken Per, kul att få överraska lite.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 12:33
  Permalänk

  Testosteronet från f.d. TCIM måste ju ta vägen någonstans antagligen. Ni lär nog behöva moderera framöver, tyvärr… Om inte århundradets mirakel inträffar- Löven börjar spela ishockey på riktigt.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 14:19
   Permalänk

   Det är lite så det känns putte, men det vore så onödigt och fantastiskt tråkigt att behöva lägga den tiden på kommentarerna..

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 13:12
  Permalänk

  Helt rätt av er, faktiskt anledningen till att jag inte skrivit något på länge. Följer varje inlägg ni gör på bloggen, men har sedan en tid tillbaka blivit trött på att läsa all okonstruktiv skit som kastas i kommentatorsfältet. Självklart så måste kritik få läggas fram, självklart skrivs mycket i ren ilska och frusteration, men ändå, försök hålla det konstruktivt.
  Mycket bra av bloggen, keep it up

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 14:22
   Permalänk

   Tack för det Henrik, när det blir alltför negativt dras tyvärr vi alla med i det.. och det gör inget direkt lättare. Sedan som sagt inte direkt konstruktivt heller.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 13:19
  Permalänk

  Håller med om allt ni skrivit. Men håller inte med Lukas, ni är bra på att svara på kommentarer. Ni svarar mycket mer än er konkurrent lövenbloggen framförallt

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 14:24
   Permalänk

   Det är bra ifall du upplever det så Gustav, sedan kan alltid bra bli bättre. Bloggen kommer aldrig någonsin vara nöjd, oftast för att inte säga alltid strävar vi vidare.. eller efter mer.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 14:43
  Permalänk

  Ibland måste man få ut det agg man känner över årets lag, är ju inte så roligt att må psykiskt dåligt varje dag över att vi är så otroligt värdelösa.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 15:50
   Permalänk

   Som sagt, vi är många som är otroligt besvikna över årets säsong Erik.. och oavsett hur illa man mår eller hur besviken man känner sig kan vi inte tillåta vilka kommentarer som helst här på bloggen. Jag tror och hoppas du förstår.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 17:55
  Permalänk

  Tack för en väldigt bra blogg och detta var ett mycket bra inlägg i debatten. Någonstans måste alla vara beredda att ta ansvar för det man skriver och oftast blir det en bra nivå om man tycker att man skulle kunna säga samma sak öga mot öga med personerna i fråga!
  En eloge för att bloggen går i bräschen för detta!

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 17:59
   Permalänk

   Tack och tack Johan.. nu får vi hoppas på lite poäng på isen också här framöver. Drömmen lever alltjämt om ett ev. slutspel.

   Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 18:08
   Permalänk

   Håller helt och hållet med dig.
   Bra av bloggen att sätta ner fötterna! Bra moral och etik.
   En bra blogg kräver vissa spelregler.
   Även om Löven skulle förlora alla kommande matcher denna säsong är det inte ok. med personangrepp.

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 18:15
  Permalänk

  När man förstår hur otroligt mycket tid ni lägger ner på att skriva alla dessa artiklar verkligen varje dag är det väl inte mer än rätt att vi som får detta serverat på silverfat också ser till att sköta kommentarerna på ett vettigt sätt så ni på bloggen kan lägga tiden på att fortsätta det som ni gör så in i helhete suveränt. Så nu uppmanar jag alla som skriver kommentarer, SKÖT ER.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 18:59
   Permalänk

   Bra där Kil, helt enig

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 21:48
  Permalänk

  Kan bara instämma ???
  Idag har jag varit inne på AB säkert 30 ggr o hoppats läsa att det skett nåt under i Umeå men nej….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: