Inget förslag till Boström?

Bloggen fortsätter i sin ideella men ambitiösa jakt på kommentarer från lirarna själva. De om några vet vad som sägs i omklädninsgrummet och ritas på tavlan, en spännade kille som Löven4Ever absolut tycker borde ha en tröja 10/11 är Linus Boström som den gångna säsongen huserade i Nybro.. tydligen en annan etta.. Linus berättar bl.a att han är hemma i stan och krigar på med de andra under Höögs ledning. Signeringen av Kingen till trots, det gäller att smida medans järnet är varmt och penna het.. det minsta man kan begära är väl ett förslag till Boström?

Hej Linus, har du hunnit smälta sillen och har yrseln sen allt dansande runt midsommarstången lagt sig?

– Blev tyvärr ingen midsommardans för mig då jag låg hemma i magsjuka.

Okej, surt.. hoppas det känns bättre. Löven har inte en enda spelare i dagsläget kontrakterad, har du fått ett förslag och vad är i så fall din spontana kommentar?

– Jag har inte fått något förslag.

När bloggen snackade med Jens för en tid sedan menade han att nästan alla spelare i Löven måste ha något vid sidan av hockeyn nu för tiden, vad har du tankar, idéer och plan runt det?

– Det passar mig bra, jag har känt att jag har saknat en meningsfull sysselsättning vid sidan om de sista två åren. Jag tror att det är bra för de flesta att ha något vid sidan av för att skingra tankarna, hockeyn blir lätt lite FÖR viktig. I mitt fall så är jag sugen på att komma igång med studier.

Studier är aldrig fel, kunskap är tungt att bära.. Div 1 Norra har väl inte det allra bästa ryktet, långa bussresor och skiftande kvalité på lagen. Vad har du för inställning till serien och vilken tror du är den bästa respektive sämsta ettan?

– Ettan jag spelade i fjol med Nybro är ju definitivt bättre, hur mycket är svårt att säga när jag inte har spelat i den norra.

Försäsongsträningen då, vilka kör du med och hur hårt kör ni?

– Jag har kört en del med Fredrik Höög och lövengrabbarna, vi ligger på runt 7-10 pass per vecka.

Hur stora är chanserna att vi får se dig i den vackra grön-gula tröjan i höst?

– Det vet jag ärligt inte

0 thoughts on “Inget förslag till Boström?

 • 2 juli, 2010 kl. 08:15
  Permalänk

  Bara en liten reflektion, om man fortsätter nedvärdera sin egen serie, hur lätt blir det att få publik till matcherna då? Jag menar andra än de trogna supportrarna… Jag tycker man ska vara väldigt försiktig med det.

  Svar
 • 2 juli, 2010 kl. 19:08
  Permalänk

  Svar till Christer S (2010-07-02 08:15)
  Bra reflektion Christer S, men jag känner inte att det varken är vår serie eller vår publik.

  Vi har aldrig någonsin påstått eller hävdat att den norra ettan är sämst, de har tydligen alla andra redan konstaterat. När man ser hur norrlagen klarar sig i kval etc. är det svårt att säga emot. Ifall laget levererar kommer publiken så enkelt är det, vi andra är redan på plats.

  Men visst, vi behöver inte alltid skriva att vår etta är den sämsta, men det är väl oavsett intressant att höra hur lirarna tänker runt serien?

  Svar
 • 2 juli, 2010 kl. 19:28
  Permalänk

  Jag förstår din vinkling, men nu är det vår serie och vår publik? Att Ni är på plats förutsätter jag ju, ni är härliga att både höra och se!
  De flesta spelare har ju någon gång kuskat runt i buss, så det är nog ingen nyhet precis, men jag tor nog vi har samma uppfattning i det sätt man kan ”döda” ett intresse med att skriva hur dåligt allt är?
  Inget företag säljer ju sina produkter på hur dåliga dom är..

  Svar
 • 3 juli, 2010 kl. 11:02
  Permalänk

  Svar till Christer S (2010-07-02 19:28)
  Klart jag håller med Christer S, fullt möjligt att döda intresset om man bara är negativ. Det varken är eller kommer vi vara, det är ju nu vi måste samla alla krafter och tillsammans påbörja resan tillbaka.

  Om man ska ha en slogan för serien som inte är allför negativ, men samtidigt lockar spelare som pallar säsongen kanske den kunde vara;

  Div 1 Norra – För er spelare som gillar att åka mycket buss utan att knorra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: