Ingen Wågström

Tyvärr alla gröngula vänner fick vi i går kväll fick ett kort men utlovat meddelande från Daniel Wågström som inte var av det slag vi hoppats på.. Daniel meddelade kort:

"Halloj! Jag lovade ju att höra av mig när det hände något! Jag har precis tagit ett svårt beslut och tackat nej till Björklövens bud eftersom jag/vi kände att det inte gick att få i hop den privata sociala biten med barn och familj i Örnsköldsvik. Hade varit skoj att spela i gröngult igen men dom klarar sig nog bra utan mig just nu i allafall… men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden?"

+ + +

Ett möte mellan Daniel/Löven har enligt Daniel redan varit inplanerat sedan en tid och som vi förstått det, var han helt klart intresserad men var oklar över hur det skulle kunna lösas rent praktiskt. Sonen går i skola i Örnsköldsvik och på den här nivån är det väl ingen skräll i fall det inte går att hitta vettiga läsningar, en Bottniabana till trots.

Tråkigt men sant, nu tar vi nya tag och ser vem som tar sista backtröjan.. I MaJo, Russ & The Wave hade vi haft ett synnerligen antal riktigt lirande backar, får se ifall vi nu framöver kan vänta oss en Fokin (en tråkig men effektiv bläckfisk-typ) alternativt en PAL/Rahimi (mer ren och skär vilja, men otroligt mycket med attityd och muskler).

Troligast av dessa tre: Per-Anton Lundström..

+ + +

Bloggen har sedan beskedet sökt Daniel för att bringa klarhet i vad som händer framöver, om det blir förmodade eller egentligen endast tänkbara Örnsköldsvik Hockey alternativt att det stupade på ekonomin. Daniel har tyvärr inte gått att nå.

0 thoughts on “Ingen Wågström

 • 31 augusti, 2011 kl. 09:35
  Permalänk

  Synd. Känns dock som att han öppnar för en kortare lösning efter jul……? Hålla igång i övik till dess kanske.

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 10:07
  Permalänk

  Ryktena säger att PAL inte har sommartränat i år och att allt pekar på att han lägger av. Men jag hoppas på att mina källor har fel.

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 10:24
  Permalänk

  Svar till Henrik (2011-08-31 09:35)
  Håller med Henrik.. mycket synd. Mhm.. det återstår att se vad som händer.

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 10:26
  Permalänk

  Svar till T (2011-08-31 10:07)
  Vi har tyvärr inte hört nåt annat heller T, men hoppet är som bekant det sista som överger människan..

  Han kanske hinner komma igång till efter jul iaf, borde vara en utmaning att få tillsamamns med brorsan ta Löven ett steguppåt.. kan man tycka!

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 11:23
  Permalänk

  Ja vad skall man säga ? Ert rajlerande om vissa backars kompetenser hit och dit håller helt enkelt för låg nivå för lagsporten ishockey – som i dessa dagar behöver en mera seriös framtoning för vad det handlar om – på alla plan (eller har Hegerfors rätt ?).

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 12:44
  Permalänk

  Svar till Utövare (2011-08-31 11:23)
  Vart är den låga nivån i den skriften? The S spekulerade i spelartyper. Vi anser att den behövs en starkt defensiv kraft som mininmerar felprocenten, likt George ifjol. I Russ och MaJo har vi hyfsade lirare, men den som håller rent saknar i vårt tycke. I stället för att vara krititsk mot vårt vetande, så kan du ju vara konstruktiv och komma med din syn på vad klubben i dagsläget behöver. Men å andra sidan, en person som inte våra skriva under med sitt eget namn eller en giltig adress, ska man kanske inte fästa sig för mycket vid, eller hur?

  http://vk.se/Article.jsp?article=472271

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 13:31
  Permalänk

  Defensivt backspel omfattar väl typ det som beskrivs från en dokumentation (15 sidor) från en elitkurs i Sv.h.förbundets regi från 2007-01-29 av Tobias Björklund. Och då blir typ begrepp som ”bläckfisk” något felvisande. Ang. Anonym – skall vi ändra bloggreglerna uppsatta av Er själva ?

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 17:17
  Permalänk

  ”En tråkig men effektiv bläckfisk-typ” är ju en riktigt bra beskrivning, väldigt talande för vad som avses att beskrivas. Att det är för låg nivå är bara trams

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 19:47
  Permalänk

  Svar till Utövare (2011-08-31 13:31)
  Tjenare Utövare.. kul namn förresten! Självfallet ger inte metaforen ”En tråkig men effektiv bläckfisk-typ” en klockren beskrivning av defensivt backspel..

  Det var heller aldrig min avsikt, jag försökte bara ge en visuell bild av en viss sorts backar som jag i dag inte ser att vi har i truppen.. På samma sätt ser jag ingen PAL, en stor stark, som med otroligt mycket hjärta som ger alla framtänder eller tar en fight för att backa upp Danne i buren..

  Självfallet ska jag nästa gång i stället för att raljera (va fan menar du egentligen??) över spelartyper skriva och återge alla de 17 sidor som någon noga dokumenterat i en viss dokumentation som Tobias Björklund (vem?) regisserat i nån elitkurs 2007. (Det blir säkert ett kul och inte så långt inlälgg!?)

  Vad gäller att ”ändra bloggregler som vi själva satt upp” kan jag inte annat än småle.. Vi skriver visserligen under alias men vi stoltserar (äh näe!?) iaf med foton som trots allt på något sätt liknar oss själva och det finns giltiga e-postadresser som vi använder där du och andra läsare kan skicka mail. Vi har mig veterligen heller inte censuserat eller blockat någon kommentar och försöker dessutom svara på de kommentarer vi får..

  Alltid kul med kommentarer och någon form av debatt, men nästa gång vore det juste ifall du skriver ditt namn eller lämnar en giltig e-post iaf.. Men vi ses säkert på hallen i vinter? Väl mött!

  Svar
 • 31 augusti, 2011 kl. 19:51
  Permalänk

  Svar till Anonym (2011-08-31 17:17)
  Tack Anonym.. Men jag hade egentligen tänkt skanna in ett 17-sidigt dokument från en elitkurs från 2007 för att verkligen på ett sakligt sätt beskriva vad som verkligen menas med defensivt backspel..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: