Ingen större fara med Selin

Sebastian Selin hann med att sätta både två mål varav det första det matchvinnande innan han i den tredje perioden fick utgå efter en knätackling som först såg riktigt illa ut, men tittar man på klippen nedan så ser man att han hinner vrida runt och undvika en smäll på knät och smällen ser ut att ta på låret, vilket också förstås gör jäkligt ont.

Både tränare Joakim Fagervall och Alexander Wiklund kunde efter matchen ge lugnande besked. Till VK säger Fagge. – Det är en riktigt ful tackling. Nu hoppas vi bara att det inte blir något allvarligt av det, men det verkar inte vara någon knäskada i alla fall. Även Wiklund säger något liknande. – Det verkade inte vara någon större fara. Jäkligt skönt, det är tråkigt om det blir skador på sådana där fula grejer. Nu har jag inte sett en repris men i realtid känns det jättefult.

Selin tas omhand av Björklöven medicinska team. Foto:Lucas Norlin

Om han sen kan vara tillbaka i spel redan mot Mora borta på onsdag få vi avvakta och se.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

One thought on “Ingen större fara med Selin

  • 18 januari, 2020 kl. 10:21
    Permalänk

    Hoppas innerligt han är helt ok. Den kedjan var riktigt bra idag.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: