Ingen Steen i Björklöven

Det som började som ett hett rykte slutade i ingenting. Nog så bra kan jag tycka med tanke på Mattias Petterssons insats och framförallt försvarets insats tillsammans med honom så kan vi jobba vidare från det och inte behöver stärka upp målvaktssidan med Örebros Stefan Steen.

Allt startade med att Örebro bombade in Jhonas Enroth och vips stod man med tre målvakter, något man nu står kvar med då varken STeen hamnade i Björklöven eller Skellefteå som det ryktades om och inte heller hamnade Eero Kilpeläinen i SM-liiga som var ett annat hett tips.

***

Missade ju tidigare om något som hänt under kvällen och det var ju att AIK landade Karlskronas Justin Crandell. Lär nog kunna höja det laget än mer, men spännande att värva samtidigt som man lånar pengar för att klara elitlicensen. Snacka om att gå ”All-in” eller KK.

***

Annat som hänt den senaste timmen. Målvakten Adam Ohre och backen Edwin Johansson till Västervik. Västervik förstärkte truppen precis före transferfönstret stängde och värvade både 24-årige målvakten Ohre och 20-årige backen Johansson från HC Dalen. Detta enligt MrMadhawk.

***

Vita Hästen tar in Viktor Johansson från Corpus Christi IceRays .

***

AIK har namngivit Huddinges målvakt Pontus Eltonius efter kvällens skada på Erik Källgren.

* * *

Nu lägger vi väl oss och njuter av Björklövens vinst ikväll?

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: