#57 Johansson: -Ingen som säger Karl, bara mamma när jag var liten och gjort något hyss!

Häromdagen en 2-5 förlust mot Marklunds och i kväll dags för nytt SHL-motstånd i forma v nykomlingen Timrå. Vi kollade läget med Karl Johansson om både ditt och datt.

karl får alltså heta kalle från och med nu, gott folk. Foto: Lövenbloggaren

Tjena Karl Johansson. Dags för säsongens tredje träningsmatch. Hur känns det nu när ni kanske börjar komma in i grejerna allt mer?

-Tjenare! Du kan skriva Kalle istället för Karl, ingen som säger Karl bara mamma när jag var liten och gjort något hyss, hahaha. Jag tycker att det känns bra, det känns riktigt kul att spela. Och vi har en bra känsla efter Skellefteå trots förlusten. Vi jobbar hårt varje dag för att bli bättre i vårat spel.

Hur gick tankarna efter ledning 2-0 med förlust med 2-5 mot Marklunds senast?

-Direkt efter matchen var det riktigt tufft att vi förlora, tycker vi hade lägen att avgöra i början på tredje, där jag tycker vi var de bättre laget.

Och nu väntar då Timrå som snöpligt tog SHL-platsen i fjol?

-Det blir kul att möta Timrå , vi är revanchsugna! Kan vi komma upp i samma nivå som mot Skellefteå så har vi stora chanser idag.

Det har varit lite rörigt på backplats, många har försvunnit, inte lika många har fylls på, det har varit sjukdomar, lån m.m. hur är det att vara back i Björklöven just nu?

-Att få vara back i Björklöven är superkul och ärofyllt! Att det varit sjukdomar och att spelare försvinner, det kan inte jag påverka. Jag försöker bara göra mitt bästa för laget varje dag för att vi ska vinna matcher och bli bättre.

Såg förresten att du och Pontus Andreasson slängde lite kompisblickar till varandra under mötet med Luleå. Hur är det att möta en tidigare vän så tätt inpå att de lämnat klubben?

-Jag kom Pontus väldigt nära, så de är klart att jag ville att han skulle vara kvar hos oss i Björklöven. Samtidigt förstår jag honom, han vill ju spela så högt upp som möjligt. Så det var bara kul att få möta och träffa honom igen.

Hur ska ni då bära er åt för att vinna mot Timrå ikväll?

-För att vinna ikväll måste vi komma upp i samma kamp och tävlingsvilja som mot Skellefteå, men dra ner på våra utvisningar. Sen fortsätta våga spela vårat spel, med mycket puck och fart.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: