Ingen buss från Timrå

Timrås klack hade som avsikt att få ihop en buss upp till Umeå till mötet den 20 oktober, men tydligen var intresset för svalt, men så ni vet…minibuss finns tydligen kvar som alternativ!

Självklart är jag besviken. kan man inte mobilisera en bussresa till Umeå och tagga sitt lag i ett klassiskt möte med Björklöven så är man ingen klack värd namnet.

Annars ställer man sig frågande åt hur många klackar man kan ha i rullning samtidigt? Tikare.se anger att man varit aktiv sedan 1962 med parollen ”Sedan 1962, Å`vi står på västra stå, oavsett hur det än går!” Sen dök ”Rätta virket” upp. Kanske missade falangerna SCA paperinhalers eller Höga Kusten bridgejumpers? Trots allt hörs bara en trumma. Delar ni förresten den med Sundsvall? Sen finns det dom som startat facebookgrupper där man ska gilla Timrå IK Supporterklubb som Sveriges bästa klack? Sweet. Skit samma. Ni är en samling familjemedlemmar som tycker det är kul att träffas i en ishall, men se då till att göra det på riktigt! Kom upp till Umeå och ge oss en klackkamp. Snacka inte bara. Sheleftyou kunde i en träningsmatch. Ni borde kunna bjuda på mer än en minibuss i vårt sista möte innan ni är i ettan!

Ps. Vem photoshopade förresten denna bild? Ds.

Tydligen kan ni. Visa det även i motgång!

Jag kan ha hur fel som helst i er supporterkultur och förmodligen har jag det. Rätta mig då, men framförallt, kom upp och motbevisa mig. Ingen klack är bättre än på bortaplan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: