Inför Växjö

Ny hemmamatch, denna gång topplaget Växjö som igår bortabesegrade Sundsvall med 4-2. Hur det gick för Löven har väl ingen missat, men en ny match innebär nya möjligheter.

I går fanns det knappast någon spelare som lämnade hallen småskrattandes eller med särskilt stolt och rak hållning. Eller så gjorde det det.. och då är det ännu värre. Tyvärr var det alltför många som inte gjorde jobbet, vi hoppas i alla fall att Lundström, Thörn och Wennerberg fortsätter sitt arbete med den fysiska delen i eftermiddag.

Om laget ändras eller ifall Kari börjar matcha är väl tyvärr lika troligt som att vi dansar runt midsommarstången den 24:e december eller börja leta påskägg den dagen. Skönt i alla fall att vi blev brutalt avklädda igår, visserligen avancerade Almtuna till PO i går. Men som läget är i dag är det bara att skippa snacket om PO för vårt lag. Pressen på laget och grapparna måste eller borde lindras. I dag ligger vi i botten, face the truth och förändra situationen.

Bryt ner säsongen till enstaka matcher, varje match består av tre perioder, i varje period får varje spelare ett antal byten. Det vi vill se och kräver är att varje satans spelare i laget spelar och tävlar som att varje byte var det sista. Här ska det dessutom ställas krav på alla runt laget; Kari och Peter måste visa engagemang, lidelse och passion. Det måste vara lite mer stake runt laget helt enkelt… mer bokstavligt än bildligt. 

 + + +

Lövenbloggaren tippar: Svårt läge. Inget talar egentligen för Löven, men jag väljer att se matchen som en trisslott: Plötsligt händer det. Seger 3-2.

The Sandwich tippar: ..att tippa eller tro kan jag inte göra i det här läget. Med gårdagen i minnet och topplaget växjö på besök hoppas jag istället på 3-1.

0 thoughts on “Inför Växjö

  • 14 november, 2009 kl. 13:23
    Permalänk

    Lite omvaskning light enligt bjorkloven.com. Bra att väcka laget även om jag är skeptisk till Lindgren och Isak tillsammans i linan som ska leda laget. Jag har jättegärna fel – tro mig. Intressant med att dela på Jesse och Öbba. Wennerberg banar väg för Jesse och Quist kan förhoppningsvis servera. Wikström med Tero och Mustonen. Bra mix och denna lina kan producera. Jag tillhör de som tror på Musto. Tur och otur jämnar ut sig och därför slår vi Växjö idag. Lite otur borta. Aldrig ger vi upp men det gör ont.Avbräck att PA missar fighten.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: