Inför Västerås

Dags ikväll för hemvändarhockey med Västerås som motståndare. Ett Västerås som likt Björklöven hade högre tankar om sig själva inför säsongen, men sladdar betänkligt i tabellen. Västerås kommer till spel med en purfärsk förstemålvakt i Daniel Sperrle som inhandlats på mellandagsrean. Vi får se om det blir att anse som ett fynd. I bakvattnet av den affären verkar Johan Thalberg vara på väg från klubben. Laget innehåller också exlövarna Jonnie Karlsson och Tobias Forsberg. Kvar i laget är däremot inte många lövensfans våta dröm Patrick Yetman som efter ett kortare gästspel i VIK (8 matcher) nu respresenterar Södertälje i elitserien.

I Löven är Jesse Schultz åter i skridskorna och i övrigt aviseras typ samma lag som kämpade till sig tre mycket viktiga pinnar borta mot Troja/Ljungby senast. Vad bloggen inte förstår är att Aki Heino och Jussi Heikkinen lär få DELA på en backplats, men andra ord kommer dessa få spela vart sjätte(!!) byte. Hur kommer man in i matchandet då? Visst har Aki varit bort länge, men släng in honom med PA och sätt Ville som sjunde. Orkar sen Aki inte så är Ville redo.

Lövenbloggaren tippar seger med 4-2. Aki och Jussi målar.

The Sandwich håller fast vid sitt tidigare tips, inte så spännande nu.. tror ockå 4-2. Mustonen och Schultz målar. Ska vi tro att det blir 3764 på läktarna??

+++

Hemvändarhockey innebär hockeyfest för medlemmar i Green Devils. För den som har tid och lust kan det vara bra  uppladdning inför matchen.

 +++

Läs den något intetsägande artikeln om VIK:s uppladdning på bussresan till Umeå här.

Se intervju med Västerås målvaktsförvärv Daniel Sperrle här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: