Inför Troja/Ljungby

Grymt vikig match för Löven. Troja/Ljungby står för motståndet, ett lag som legat i samma grumliga bakvatten som Löven ett längre tag, men som efter ett par fina skalper mer eller mindre fixat nytt kontrakt till nästa säsong. Glappet ned till kvastrecket är 8 poäng med 12 kvar att spela om. Löven å andra sidan har bara två poäng ned det förhatliga strecket som under sig har fredagens motståndare Sundsvall. En seger ikväll borde ge ett försprång på fem poäng för inte fan kan väl Sundsvall skrälla igen ikväll och ta poäng borta mot Malmö? Dessvärre blir jag lite oroad när jag läser Madhawks blogg där han skriver följande inför matchen: Tyvärr tror jag att man inte kommer kunna tagga till sådär jättemycket när tabelläget är som det är. Sundsvall har faktiskt mycket mycket mycket mer att spela för. Känns inte riktigt stabilt. Han har ju direkt insyn i laget och torde veta vad han pratar om. Matchen på resultattavlan lär ådra sig väl så lika mycket intresse som matchen på isen.

Jocke Fagervall kastar om i formationerna och låter exempelvis junioren Pontus Johansson ta plats i bastulinan. Kommer första målet ikväll? En annan fråga man ställer sig är om Victor Lindgren hinner bli målskytt i år? Egentligen oväsentligt. För min del får gärna Fjeppa sätta en strut, så länge vi vinner.

Tänkbart lag:

Målvakt
Galbraith (Sehlstedt)

Femmor:
Svedberg – M.Johansson,Mustonen – Koponen – P. Johansson
Matushkin – Lundström,Isaksson – Wikström – Lindgren
Vikeväinen – Heikkinen,Thörn -Öberg – Enström
Korkeavuori – Eriksson,Jonsson – Lundberg – Andersson

Lövenbloggaren tippar seger, stabila 2-1 vid full tid.

The Sandwich tippar 3-1.

0 thoughts on “Inför Troja/Ljungby

 • 3 mars, 2010 kl. 18:26
  Permalänk

  Klart du måste tro på en seger, det gör faktiskt jag med, du/ni ska inte tro på Malmö….det har jag aldrig gjort…..Troja/Ljunby har ju en bit och resa så det är ju bara att hoppas på att de är trötta och tappar poäng eller snarare att ”Löven” kniper 3 viktiga poäng. Jag tippar vinnst, kanske inte lika mycke som Indianerna från Göteborg vann med igår, men iallafall 4-2 till Björklöven. Ha nu en trevlig kväll på arenan, jag ska iallafall hålla mina tummar här i Norge…..Ha de sô pent. PRINSEN…..

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 21:58
  Permalänk

  Svar till Prinsen (2010-03-03 18:26)
  Tack prisen. Härlig seger även om underhållningsvärdet var i underkant, men sånt ser man bortom när kvalspöket vakar över en. Hälsa.

  Svar
 • 4 mars, 2010 kl. 20:07
  Permalänk

  Lätt match ”Löven”……Nu fattas bara 1 poäng, sedan äe saken biff….Detta fixar Ni väll!!!!!!!….Lycka till.MVH Prinsen

  Svar
 • 4 mars, 2010 kl. 21:58
  Permalänk

  Svar till Prinsen (2010-03-04 20:07)
  Det finns inga lätta matcher, men poängen kommer i morgon mot Sundsvall.

  Enkelt och kontrollerat för Indianerna i Scandinavium, men vilken kasse av Klasen!! Hockeyporr…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: