Inför Troja/Ljungby!

Anna och Kalle Anka har passerar revy. Skinkan satt som smäck men nu börjar man faktiskt vara lite less på köttbullar, prinskorv, janssons, rödbetssallad, glögg, choklad i alla dess former och slutligen hemkokt knäck. Julen är förmodligen årets klart bästa högtid,men nu börjar det rycka så smått i hockeytarmen.. abstinensen har helt klart slagit in.

Nystart efter uppehållet och det är Troja/Ljungby som tar emot i Sunnerbohov. Matchen är viktig för båda lagen och inför matchen skiljer det bara två poäng. Vilket lag som har bäst form står väl rätt klart efter dessa rader; Troja/Ljungby har i sina tre senaste 3-0 Oskarshamn (b), Almtuna 5-1 (h) och Almtuna 2-4 (b). Löven kontrar med 6-3 Sundsvall (h), Mora 1-4 (b) och slutligen Mora 1-3 (h) så trots 6-3 mot Sundsvall i den senaste tycker jag smålänningarna står för den klart bästa formen.

I Löven är Nisse Andersson tillbaka från landslagsläger, Heinekken tillbaka från Finland och Heino är tillgänglig efter skada. Fagervall har lite funderingar hur laget formeras, mycket tyder dock på följande uppställning.  

+ + +

I special teams är det knapp fördel för Löven via 14,84% i PP och 86,67% i BP att jämföras med Trojas 12,90% och 86,31%. Individuellt har Troja/Ljungby sina toppar i..

Pär Edblom, 16 poäng (7+9) på 28 matcher. -9 i +/- och 53% i tekningar.

Mattias Nilsson, 14 (8+6) på 28 matcher. +/- 0.

Ron Pasco, 14 (3+11) på 28 matcher. -1 och av backarna är det..

Marcus Götz som via 8 (3+5) 28 matcher och +1 som vart poängbäst.

+ + +

Löven kontrar poängmässigt med

Fredrik Öberg, 17 (8+9) på 28 matcher, -1 och 52% i tekningar.

Jesse Schultz, 16 (7+9) på 20 matcher, -1.

Magnus Isaksson, 13 (4+9) på 28 matcher, -5 och i Löven är det bland backarna

Johan Svedberg som med 12 (4+8) på 25 matcher och -1 varit poängstarkast.

Av detta kan vi utläsa att inget av lagen varken gör särdeles mycket mål eller har en given poängkung. Enligt uppgift har Troja under uppehållet visat lite intresse för sin f.d. Ryan Glenn. Då denne inte var lika intresserad hände inte så mycket mer. Hänt inge, helt enkelt.

The Sandwich är pessimistisk och tror att Löven faller med 3-2 i sudden.

Lövenbloggaren är i vanlig ordning optimist och hoppas på 5-2 seger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: