Inför Timrå

Äntligen dags för ännu en träningsmatch och efter Luleå, Sport, bröderna Marklunds och MODO så svarar i kväll Timrå för motståndet i rond 2 av SCA-cupen.

Efter MODOs 5-2 och Moras 4-2 mot just Timrå har vi alltså MODO i topp medans vi och Timrå står utan poäng.

Sportchef Per Kenttä sa i går bl.a. följande till VK kring hur försäsongen så här långt sett ut: – Spelmässigt börjar grundspelet att sitta, det är det som är viktigast. Det var väldigt mycket utvisningar i förrgår (onsdag, mot Modo) så det blev sönderryckt och inte den match vi vill spela på försäsongen. De andra matcherna har sett väldigt bra ut men vi har lidit av ineffektivitet mot SHL-lagen. Samtidigt hade vi utdelning mot Vasa, så det är ömsom vin och ömsom vatten.

Laguppställningen är ännu inte spikad men så här spelade vi senast mot MODO! Observera dock återigen att alla spelare inte har sina ordinarie nummer.

Målvakter:
35 Joe Cannata (30 Mattias Pettersson)

Backar:
4 Alexander Deilert – 18 Brian Cooper
26 Oliver Larsen – 7 Alexander Hellström
5 Hardy Häman-Aktell – 52 August Tornberg
48 Alexander Popovic

Forwards:
28 Justin Crandall – 77 David Lindqvist – 37 Alex Hutchings
79 Emil Lundberg – 13 Fredric Andersson – 71 Oskar Stål Lyrenäs
29 Alexander Wiklund – 20 Pontus Andreasson – 40 Sebastian Selin
53 Lukas Ericsson – 19 Kristoffer Söder – 21 Erik Rainersson
10 Emil Norberg

Då trion Pettersson, Stenvall och Wille Eriksson vilade senast tror sajten nog att i vart fall att minst två av dessa, kanske alla tre spelar i kväll. Återigen intressant att se hur såväl backar som forwards matchas och vilka som får vila.

Laget lär väl släppas under dagen, sajten utgår dock ifrån att i vart fall Pettersson står i buren och att Wille Eriksson återigen får chansen.

*

Sedan pratade assisterande coach Robert Kimby i denna intervju (länk) med hemsidan.com bl.a. om att vara noggrann, konsekventa och mer disciplinerade. – På tok för mycket visningar senast!

Kimby menade vidare att de allt jämt är i en process men att tror på det de gör!

*

Kvällens tre frågor?

  • 59 min i de två senaste, bättre disciplin i kväll?
  • MODO stängde ner oss senast, spelar vi oss ur i kväll?
  • Båda lagen föll senast, vem drar längsta strået i kväll?

Det finns så klart fler frågor men så här i början är det väl främst i fall disciplinen vi sett på slutet är något tillfälligt, att vi ännu inte anpassat oss till domarnas nivå eller om det är ett litet problem. Sedan lite krasst, både vi och Timrå föll senast, vilken av lagen tar chansen att vara med hela vägen.

Björklöven alltså regerande mästare i denna anrika turnering.

Hur tänker du själv och vilka svar vill du få vid kvällens match? Skriv gärna en kommentar..

*

Sajten vill även uppmana till att fortsätta lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Klicka på denna länk!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: