Inför Teg

Dags för match igen och den närmaste bortamatchen. Kommer ni förresten ihåg när Löven under 80-talet hade lättare att vinna på bortaplan än på hemmaplan och började åka buss ett antal timmar inför hemmamatcherna för att finna känslan av en bortamatch? Nu kommer inte en match mot Teg att betvinga ledningen att beordra bussresande, men matchen är intressant ur många aspekter.

1. Teg behöver helst vinna gör att kunna ta sig till Allettan.

2. Löven skulle behöva Teg i Allettan efter som man möter varann i två matcher vilket skulle kunna locka tusentals fler åskådare än exempelvis Pitteå.

3. Löven har mängda gubbs borta och en förlust skulle kunna förklaras av detta?

4. En förlust skulle kanske vara nyttligt för ett segerrikt, men inte alltid så väldiciplinerat Björklöven. En förlust skulle kanske få laget att bli mer ödmjukt?

Det finns inget som skulle göra mig gladare förutom ett avancemang till Allsvenskan för Löven är ett avancemang för Teg till Allettan. Vi behöver varandra. Löven, en serie över Teg,hand i hand.

Dock kan man säga till tvivlare inför matchen. Till matchen mot Piteå hade Löven så in i h-e många spelare ur spel att man tvingades ta med Jonas Floberg och Anders Grönlund för att få fullt lag och med de manfall man har, varför skulle man riskera framntiden OM man inte måste, bara för att Teg står för motståndet? Om ditt kedjehus fattade eld, skulle du då välja att springa till grannen för att rädda prylar eller skulle du se om ditt eget hus?

När det gäller laget så hoppas vi att de som spelare mot Piteå lirar och att Linus "Bosse" Boström, som klev av uppvärmingen mot Piteå finns med och att Jonathan Johansson även bör kunna vara tillgänglig. I mål vet vi att Daniel Wälitalo står om han inte kommer på den briljanta idén att åka och handla. Å andra sidan skulle väl Björne gilla det upplägget, till skillnad från sin materialtillverkare?

Lövenbloggaren tippar 4-4 efter full tid och Lövenseger efter förlängning…

The Sandwich tror på en tät och tuff drabbning… Waldehagen i tom kasse och 3-1?

Vad tror du som läsare? Är vi helt "lost" i våra spekulationer?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: