Inför Sundvall

Fram med kalkerpapper och kalkera alla de andra "inför"-inläggen och vips har vi dagens förutsättningar. Match med sjundeochavgörandekaraktär igen som lär bli en tät, jämn och målsnål tillställning. Den smarte spelaren satsar pengar på resultaten 1-0,0-1 och 1-1. Risktagaren däremot satsar givetvis på 2-1,1-2 eller varför inte en målrik tillställning á 2-2? Allt däröver känns tämligen ointressant.

Kärt barn har många namn heter det ju. IF Sundsvall Hockey, Niklas IF(6 st) eller IF Ratad av Löven HC är flera gångbara namn, det sista eftersom laget innehåller hela fem spelare med förflutet i Löven, men också med fotavtryck i röven: Michal Zajkowski,Karl-Johan Lundström,Nicklas Johansson, Jon Palmebjörk och Niklas Zetterström. Av dessa deltar samtliga utom Michal Zajkowski som måste rehabilitera sin tidigare skada: – Det var lite dumt av mig att kliva på lite för tidigt. Men jag slog inte upp skadan lika mycket som gången innan så det är helt okej ändå. Jag är överansträngd och har en viss muskelbristning, så nu kommer jag vila den här veckan och köra rehabilitering säger Zacke till Dagbladet idag. Han väntas åter i spel efter juluppehållet. Karl-Johan Lundström gör comeback ikväll efter sin axelskada som hållit honom borta från spel en längre tid.

Björklöven har vunnit fyra av de fem senaste mötena och bör gälla som favorit även ikväll, även om Sundsvall med sin starkt organiserade defensiv satt käppar i hjulet för många lag under säsongen och tränaren Pär Djoos är segerviss: – Vi har bestämt oss nu för att ta revansch efter matchen senast. Det var ingen bra match från vår sida, så nu ska vi tillbaka dit vi vet att vi kan vara.

Matchen följs givetvis bäst på plats, men kan också följas på mobil-tv.

Lövenbloggaren tippar: 2-1.

The Sandwich tippar: 4-2. Schultz hänger två kassar.

Hur Löven formerar laget  är i skrivande stund oklart. I veckan har Jocke gjort om i en del enheter. Johan Wikström har huserat med Fredrik Öberg och Mattias Wennerberg medan Jesse Schultz lirat med Tomi Mustonen och Eetu Qvist. I Nisse Anderssons(landslagsläger) och Jussi Heikkinens (kvar i Finland) frånvaro behåller Ville Vikeväinenoch Maxim Matushkin sina ordinarie platser i laget.

0 thoughts on “Inför Sundvall

  • 16 december, 2009 kl. 23:24
    Permalänk

    Svar till Johan Marklund (2009-12-16 15:12)
    Hoppas kan man alltid, Marklund!! …. men i kväll gick det t.o.m. vägen. Hatten av för Wikström dessutom!!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: