Inför Sollefteå

Dags för match mot Sollefteå och vi får hoppas att Löven tar ytterligare ett kliv mot storformen. Här kommer matchinledningen att vara avgörande och ett tidigt ledningsmål är av yttersta vikt. Kan vi göra ett par mål i första anstormningen bör vi gå mot en enkel seger, men får den lille målvakten Christopher Elf (173 cm, 71 kg) matchen dit han vill och Sollefteå kan hålla stången i den första perioden, då kan det faktiskt bli en tung afton. Bloggens tips: Skjut högt på denne målvakt.

Sedan som vi redan skrivit om vi får äntligen se en klack på bortastå. En supporterbuss med minst 50 pers är i antågande. Att laget i sig är kaxigt har man förstått och det blir ju inte sämre när man hör vad tränaren Dick Molin sa efter hemmaförlusten mot Asplöven med 2-6 senast: – Man bör vinna hemma för att ha en chans att vinna serien. Jojo, inte lite höga tankar om sitt eget lags förmåga.

Löven lär mönstra linknade det lag som förra helgen tog två segrar, men Jens flaggar i dagens vk att det kommer att bli skiften i fjärdelinan så att både Jimmy Andersson och Joakim Törnqvist får speltid. En stilla undran är då vilka som får kliva åt sidan? Forvardssidan såg ungefär ut så här förra helgen (se nedan). Plocka bort Graddock och ersätt med exempelvis Boström. Då har vi ändå två platser över. Vilka får då vila eller går Jens till match med 14 forwards?

Marcus Waldehagen – Peter Tsimikalis – Joni Lindlöf
Mason Graddock – Jonas Floberg – Jimmy Blixt
Tomas Wallgren – Johan Wikström – Aleksandrs Macijevskis
Johan Bergmark – Fredrik Öberg – Joakim Vikström
Linus Boström

Lövenbloggaren tippar islossning och ketchupeffekt i en mäktig symbios: 7-1.

The Sandwich hoppas på en riktig hockeyfest. 6-1 inför 2742 begeistrade hemmafans låter väl bra?

Vad tror och tippar du som läsare?

+++

Missa inte att  Örnen Snack mat & bar öppnar klockan 14:00 och bjuder alla som äter eller bokar bord på sittplatsbiljett till matchen. Du kan välja att äta före eller efter matchen (ca 17.30).

Örnen erbjuder:
Fläskfiléspett med klyftpotatis och tzatziki inkl. sittplatsbiljett för endast 125:-

Trubadur underhåller under efter matchen och kanske blir det lite hockeyklipp från "den gamla goda tiden" på monitorerna.
 

0 thoughts on “Inför Sollefteå

 • 22 januari, 2011 kl. 11:13
  Permalänk

  Hej. Det är kul att folk vill skriva om Löven.

  Men efter att ha följt eran blogg från start så tycker jag oftast att ni skriver det som redan avhandlats på andra medier,tex TCIM och lokalblaskorna.

  Att ni skriver om utflugna Lövare i green connection uppskattas.

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 12:03
  Permalänk

  Stefan Olsson > Förstår din tanke men kommentaren känns aningens orättvist. Svårt att hitta saker att skriva om som är intressanta men som inte avhandlats på andra ställen, tycker dock det är väldigt sällan lokalblaskorna är först med någonting alls. Är väl i så fall att de har lite mer förstahandsinformation då. Green Connection tycker jag också är denna bloggs storhet och det beror väl kanske på att det inte finns samma sak nån annanstans riktigt. Så du har inte alls fel i ditt resonemang. Vad säger ni grabbar? Hur går funderingarna kring det ni väljer att skriva om?

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 12:32
  Permalänk

  Svar till Stefan Olsson (2011-01-22 11:13)
  Hej Stefan. Varför vi skriver i efterhand i många fall är att vi inte kan blogga dagtid pga av vår arbetsgivare. Därför sker uteslutande skrivande på kvälls- och nattetid. De inlägg som sker dagtid är förskrivna eller möjligen i undantagsfall skriva på lunch eller rast. Därför försöker vi skriva om nyheter med våra åsikter och tankar. Våran blogg kan aldrig vara en nyhetsblogg och har ingenting med journalistiken på vk att göra. Vi gör detta ideellt. Gemene man har inte heller tillgång till TCIM och därför lyfter vi vissa saker därifrån.

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 21:07
  Permalänk

  Svar till Knock (2011-01-22 12:03)
  Bra fråga Knock..

  Jag hoppas att Lövenbloggaren lämnar sitt svar men det här är oavsett mitt. Löven4Ever är vårt lilla bidrag, vi skriver för oss själva och vill oavsett mer än gärna roa. Eftersom vi skriver på nätter och helger kan vi omöjligen leverera nyheter eller sensationer på det sättet, men vi försöker alltid ge vår syn på det som hänt.

  Kul att Green Connection uppskattas iaf.. där kände man faktiskt att vi nått ända fram eftersom Björn Forsgren helt plötslgt började rapportera om gamla löv..

  Vad tycker du då Knock.. vad skulle du vilja läsa om?

  God fortsättning på 2011!

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 21:08
  Permalänk

  Svar till Micke (2011-01-22 14:50)
  Bra jobbat Micke.. jag har bara hört gott om er sändning.

  Svar
 • 22 januari, 2011 kl. 21:49
  Permalänk

  Svar till Knock (2011-01-22 12:03)
  Vi försöker skriva med ett kontinuerligt flöde av inlägg och har nu snittat över 2 inlägg/dag i 16 månader. Med tanke på att det inte alltid händer saker i Löven försöker vi hitta andra infallsvinklar i ämnet hockey och hoppas att det uppskattas. hade vi tid och tillfälle skulle vi givetvis gräva mycket mer,besöka träningar, men så länge vi kör ideellt och har jobb som hindrar daglig insyn kan det ibland verka hattigt, men vi kör typ dag för dag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: