Inför Rebels

Dags för ny hemmamatch. Luleå Rebels står för motståndet, för övrigt första gången man möts och något annat än en Lövenseger ser jag inte på världskartan. Dock måste laget vara på tå när pucken släpps, men torde inte vara något att oroa sig för. Om man var halvsega mot Teg så kan det ha berott på att matcharrangemanget då gav en något mindre effekt än en tablett valium. Rebels spelar nu sin största match hittills och det kommer att kännas i deras ben när introt drar igång. Det måste det bara göra.

Löven mönstar i stort sett samma lag, men med den stora skillnaden att Björn Wållberg får debutera i kassen. Lycka till Björn. Alexander "Igor" Eriksson saknas pga av den smäll han fick mot huvudet i matchen mot Teg och hans plats fylls ut av en junior.

I Luleå Rebels finns inte många spelare som är speciellt kända för den breda hockeypubliken. Martin Jeanette är väl den som vi bör hålla mest koll på som producerade 33 poäng på 30 matcher i fjol. Sedan har 27 -årige Pierre Berggren faktiskt noterats för 48 matcher med Luleå i elitserien. Utöver dessa består laget av idel yngre spelare. Tuffingen Petter Lindberg bröt ett finger nyligen och blir borta ett antal veckor. Man tappade även härom dagen backen OscarJolérus till Luleås J-20, men laget vann sin senaste match och kan komma med hyfsat tankat självförtroende och vill säkert göra sitt livs match.

Lövenbloggaren tippar 5-1 inför 1513 personer.

The Sandwich tippar 6-1.

Hur tror du matchen slutar?

0 thoughts on “Inför Rebels

 • 3 oktober, 2010 kl. 13:41
  Permalänk

  då säger jag 6-2 inför 1642 åskådare!

  Svar
 • 3 oktober, 2010 kl. 21:27
  Permalänk

  Svar till olle (2010-10-03 13:41)
  Rätt måldifferens i alla fall och farligt nära på publiken, även om jag gärna vill syna de 1726 som påstods vara på plats, men det ser kanske mindre ut när man får befinna sig under taket. Nä, skärma av vissa sektioner för att trycka ihop folk. ger betydligt bättre stämning.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: