Inför premiären +lite Conny

NU drar ÄNTLIGEN Allettan igång, tuff drabbning mot lövhögskamraten Asplöven. Vi hade redan under grundserien problem vid finska gränsen, sedan dess har vi skaffat Tsimikalis och Macijevski medan dom införskaffat Jonte och Conny. Samma lika? Tror fortfarande att vi värvat bättre. Conny är klar för en match och ryktas sen till ett otal klubbar, både i Sverige och i utlandet. Synd bara att Löven är det enda laget som får ta sig an honom, men eftersom han inte ens ville dit så får vi väl hoppas att han är så där lagom omotiverad.

Sen är det väl lite märkligt att Fahlander och Letho kan skeppa spelare hit och dit? Jaja, vi får väl även hoppas att att Asplöven har en välkomstfest för Conny i kväll, eller hur? Sen är det lite lustigt att man värvar in en kille för EN match vad det verkar… Snacka om att skaffa sig kortsiktig framgång. Inte alls tänker man på killens välbehag utan bara kortsiktig framgång. Smakar bittermandel i hela hallen…

Vad tycker du som läsare? Är det OK att två kompisar lånar spelare mellan sina egna leksaker eller är det sin förbannade rätt som finansiär att bestämma likt en maffiaboss? Hur många tänker inte tanken: OM jag vann X antal miljoner skulle jag satsa så mycket på Löven med krav på att påverka värvningarna? Handen på hjärtat? Vad är OK och vad är INTE?

0 thoughts on “Inför premiären +lite Conny

 • 7 januari, 2011 kl. 15:48
  Permalänk

  Lite krydda i matchen, kommer dock vara av annan åsikt om han lyckas skada nån Lövenspelare.

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 15:54
  Permalänk

  Haha roligt som fan att Asplöven supportrarna blir eld och lågor över att fylle Conny ska spela 1 match med dom!

  Det Löven saknar nu är en klassback! Jag hoppas Hellström har nångång på gång! Tror att Löven vinner imorgon med 4-2!

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 15:59
  Permalänk

  Asplöven får värva vilka fyllhundar de vill så länge Björklöven vinner premiären. Resten skiter jag högaktningsfullt i. Vi ska upp ur träsket för, det räcker nu med bakslag efter bakslag efter…

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 16:52
  Permalänk

  Se det som en extra krydda till matchen. Vi ska vinna ändå.
  Men visst, det kommer kännas lite surt om han kommer in för 1 match och avgör till asplövens fördel.

  Tror absolut vi har värvat bättre. Men nu är det upp till bevis!

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 17:51
  Permalänk

  Svar till Micke (2011-01-07 15:48)
  Visst ger det än mer krydda till matchen Micke, men det känns minst sagt märkligt att värva till en match.. Det blir liksom lite jippo och cirkus över det hela.

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 17:57
  Permalänk

  Svar till Martin (2011-01-07 15:54)
  Ett minst sagt märkligt förhållande mellan Asplöven och Fahlander.. inte sant Martin?

  Jag tycker det är märkligt och konstigt att man ens får värva och skriva kontrakt för en match. Nu är det precis som du säger en, eller helst två!?, klassback vi behöver.
  Det är i alla fall inte på vår anfallsuppställning vi kommer torska..

  ”Hellström har nångång på gång” Här tror jag tror du drömmer väl tufft och blandar ihop saker och ting.. KHL Hellström kan vi tyvärr glömma på ett bra tag, även om det är precis vad vi skulle behöva. 4-2 lät ju mycket bra, det tar vi.. 😉

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 18:02
  Permalänk

  Svar till janne (2011-01-07 15:59)
  Asplöven har plus på vårt, och det riktiga, Löven janne.. Med eller utan fyllhundar, jag tror vi får det tufft i morgon. Det mest glädjande är ju trots allt att vi kan följa matchen på datorn. Premiär i Alletan och det känns både stort och lite häftigt att matchen kan följas på il computure..

  Vad gäller träsk och att vi ska ur det håller jag till 1000% med om, vi pallar bara inte ett år till med de här lagen och den här hockeyn.. vi är så mycket bättre!

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 18:08
  Permalänk

  Svar till Sopen (2011-01-07 16:52)
  Mycket krydda i den här matchen Sopen, som du säger är det nu upp till bevis. Både Lehto och Hellgren har vetat om förutsättningarna, trots att Lehto ”myglat” in Strömbäck till den här matchen vill jag tro att Jens har koll på grejorna och marknaden.

  Jens har varit mycket cool och inte avslöjat nåt innan nåt varit klart tidigare och jag tror på nåt liknande nu. När målvakten och eller backen finns på marknaden så kommer han att hugga, innan dess kommer han att vidhålla förtroende för sina spelare och att laget räcker till Allsvenskan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: