Inför Östersund/Brunflo

Efter segern över Sollefteå Stars väntar nu Östersund/Brunflo, ett lag som tog en grymt viktig seger borta mot Piteå med 3-0 och kommer nog med kappsäcken full med självförtroende. Laget är ju i och med den segern med i kampen om fjärdeplatsen tillsammans med Hudiksvall och Sollefteå. Att Asplöven Kiruna och vi tar topp tre är nog ganska självklart.

Vårt eget Löven gjorde vad dom skulle igår och vi hoppas att man tar ytterligare ett kliv i eftermiddag. Jag hoppas innerligt att vi får se rappare ben på exempelvis Peter Tsminikalis, som påminner lite Igor Matushkin under sina sista år, med en svängradie som en mindre finlandsbåt. Dock har han handleder och de såg vi prov på ett par gånger i går. Sen vill jag se mer vilja överlag. Vi har ju en forwardsbesättnings för ett allsvenskt lag. Varför syns inte det?

Lövenbloggaren tippar segern med 6-3 inför 2578 åskådare.

The Sandwich tror det blir tufft och tight, 4-2 inför 1985 betalande.

+++

Minns ni förresten att den var i Östsersund och til slut Brunflo som Vladimir Krutov slutade sina dagar som hockeyspelare? Säsongen 94/95 var han för övrigt lagkamrat med Fredrik Näsvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: